Volt már negatív tapasztalatotok a moderátorokkal?
Van még egy, amit meg kell említenem.
Megkérdeztem, hogy hogyan kell autót vezetni, erre meg törölték.
Írtam neki, hogy mi a baja vele. Erre meg visszaírt, hogy "maga szerint ez értelmes kérdés?".
Úgy kezel engem, mint egy pisist...
Ez egy értelmetlen kérdés volt, és jogos.
Ha megtanultál vezetni, akkor nem teszed fel a kérdést. Ha nem tudsz vezetni, akkor nem ülhetsz a volán mögé, így erre biztató választ sem kaphatsz.
Egyszer egy hölgy kiírt egy kérdést, amiben arra kért választ, hogy miért lehet az, hogy neki nem jön össze rendes párkapcsolat és az exéről is írt és stb. De teljesen normális kérdés volt, sőt kérdezett is, egyáltalán nem csak siránkozott, értelmes nő volt.
Én is írtam neki, mert hasonló problémáink is akadtak. Még el is mentettem a kérdést, sőt később rá is kerestem többféle kulcsszóval, de egyszerűen eltűnt!
Biztos vagyok benne, hogy a kérdező nem töröltette, mert komoly nő benyomását keltette és érdeklődött, választ várt. Válasz írás után kb. 15 perccel visszanéztem, de már nem volt sehol a kérdés, és azóta sem (ez régebben történt)! Máig nem értem, hová tűnhetett és miért...
Nem lepne meg, ha valakinek nem tetszett volna, esetleg magára vette volna a szavainkat és direkt kitörölte volna (pedig nem a férfiak szidalmazása volt a téma, egyszerűen csak bizonyos típusú férfiak viselkedése)...
Bánom, hogy nem írtam privátot a nőnek, ráadásul fáradtam az átgondolt és nem kifejezetten rövidke válasszal.
Szóval én már nem lepődöm meg semmin, ami itt történik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!