Az élet nagy kérdése! :D (Ha ez ilyen egyszerűen menne, nem lennének pofánrúgnivaló embertársaink... xD)
Azért, mert a moderátorok le sem sz@rják, hohy ki troll, ki kretén, ki megfontolt, ki értelmes, ki síkhülye. Az is előfordult már (nem is egyszer!), hogy a hasznos válaszolók bűnhődtek a kretének miatt. Ilyen a világ, sajnos.
Bizony úgy van, ahogy a # 3 válaszoló is mondja. Egy konkrét példa:
Egy házifeladat megoldása, a számítás rendesen levezetve, a helyességét bárki leellenőrizheti, mégis csak 41%-ot kapott. Miért?
Érdekelne, hogy erre a kérdésre hogyan lehetett volna „normálisabb“ választ adni (mármint számítás formájában).
Direkt nem adtam rá konkrét linket, mert szeretném, ha az eredeti is megmaradna a 41%-kal.
Ha rajtam múlna, én bevezetném, hogy akiknek összességében negatív pontszámuk van (ezek most sem szerepelnek a toplistán), azoktól egy bizonyos időre megvonnám a pontozás lehetőségét, mert a pontszámuk alapján nyilvánvaló, hogy a honlapon kifejtett tevékenységük inkább káros mint hasznos, mert minden válogatás nélkül csak lepontoznak. A letiltás végeztével ugyancsak figyelném a pontszámaik további alakulását. Ha továbbra is a mínuszokat gyűjtenék, jönne egy újabb eltiltás a pontozástól. Ha már semmiképp sem lehetne őket rábírni a normális hozzáálláshoz, akkor véglegesen meg lennének fosztva a pontozás lehetőségétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!