Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Minek van a gyakorikérdések.hu...

Minek van a gyakorikérdések.hu-n toplista?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hogy meg tudjuk különböztetni a kreténeket és az értelmes válaszolókat.
2012. jún. 10. 15:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Miért nem tiltják ki a kreténekek?
2012. jún. 10. 15:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az élet nagy kérdése! :D (Ha ez ilyen egyszerűen menne, nem lennének pofánrúgnivaló embertársaink... xD)

Azért, mert a moderátorok le sem sz@rják, hohy ki troll, ki kretén, ki megfontolt, ki értelmes, ki síkhülye. Az is előfordult már (nem is egyszer!), hogy a hasznos válaszolók bűnhődtek a kretének miatt. Ilyen a világ, sajnos.

2012. jún. 10. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Bizony úgy van, ahogy a # 3 válaszoló is mondja. Egy konkrét példa:

Egy házifeladat megoldása, a számítás rendesen levezetve, a helyességét bárki leellenőrizheti, mégis csak 41%-ot kapott. Miért?

[link]

Érdekelne, hogy erre a kérdésre hogyan lehetett volna „normálisabb“ választ adni (mármint számítás formájában).

Direkt nem adtam rá konkrét linket, mert szeretném, ha az eredeti is megmaradna a 41%-kal.

Ha rajtam múlna, én bevezetném, hogy akiknek összességében negatív pontszámuk van (ezek most sem szerepelnek a toplistán), azoktól egy bizonyos időre megvonnám a pontozás lehetőségét, mert a pontszámuk alapján nyilvánvaló, hogy a honlapon kifejtett tevékenységük inkább káros mint hasznos, mert minden válogatás nélkül csak lepontoznak. A letiltás végeztével ugyancsak figyelném a pontszámaik további alakulását. Ha továbbra is a mínuszokat gyűjtenék, jönne egy újabb eltiltás a pontozástól. Ha már semmiképp sem lehetne őket rábírni a normális hozzáálláshoz, akkor véglegesen meg lennének fosztva a pontozás lehetőségétől.

2012. jún. 11. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
2012. jún. 18. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
jaja, ha a saját véleményedet elmondod egy témárol fognak oszt lepobtoznak,eleibte még figyeltem az arányaimat, de nincs értelme, magas százakèkot csak ugy kapsz ga olyab válaszokat adsz amilyenejet elvárnak, szinjáték az egész, bem érdejelnek a százalékaim:((
2012. aug. 3. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!