Miért értékelnek le?
Ha mindig helyes és hasznos válaszaid vannak, akkor sem lehet 100% a teljesítményed. Az emberek lehúzzák egymást, mert ha neki nem lehet jó aránya, nehogy már neked is az legyen. Utána pedig minél többször adsz válaszokat, annál többször csúszik bele tévedés vagy szubjektív tartalom, amit szintén le fognak pontozni, így elkezdesz csúszni lefelé.
El kell vonatkoztatni a százalékoktól, és nem a szívedre venni, hogy a jó választ is rosszul értékelik. Mindig lesz olyan, aki ezen éli ki magát. Akinek nincs magas százaléka, az is adhat jó választ, ahogy a magas százalékkal rendelkező is rosszat. Összességében ha valakinek a válasza segítség volt, akkor azt úgyis értékelni fogja a kérdező is.
Kb. 50% az a határ, amit csak direkt lehet elérni. Mindenki aki normálisan válaszol, nem is nagyon tud 70-80% alá kerülni, mert a többi normális tag fenntartja a jó arányt neki.
Attól is függ, hol válaszolgatsz. Hiába tartasz már tizenkét éve hörcsögöt, mert jön egy pár tudatlan kis kezdő, aki nyomban neked esik, mert a válaszod eltér az övéktől.
Vannak az ajánlagatós kérdések. Ajánlj filmet, könyvet, ott is vannak, akiknek nem tetszik a válaszod, már le is pontoztak.
Ezotériába, vallás témakörbe megint csak nem érdemes menni, mert hiába van vagy nincs hited, egy ellenszenves másik fél mindig megtalál. Az vegetáriánus kategóriáról már nem is szólok. Olyan velem többször megesett, hogy kértek valami receptet vagy kajatippet, írtam nekik. Visszakérdeztek valami szakkifejezéses dolgot, mire bevallottam, hogy nem vagyok vega, nem tudom, akkor gyorsan le is pontoztak, és még el is küldtek a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!