Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Gyarorikérdések.hu: regisztrác...

Gyarorikérdések.hu: regisztrációkor beállított névvel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

1) hogyan változtathatnám meg a béna gagyi nevemet itt a GYK-n ?

2) ha valaki ír nekem, mint "ismeretlen válaszoló"-nak, és én visszaírok, még mindig "ismeretlen válaszoló" vagyok, vagy már a nevem is látszik ? (a beállításoknál a név mutatása le van tiltva)

2012. máj. 6. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Sehogy.

2. Látszik.

2012. máj. 6. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:

A név tiltásával annyit érsz el, hogy a kérdéseknél, és a válaszoknál nem írja ki a felhasználód. Privátnál ez már nem él.

A neved meg tényleg nem tudod megváltoztatni. Azt nem tudom mennyire "gagyi" a neved(már ha létezik ilyen), regemkor a Hart-ot én se gondoltam komolyan, aztán csak nem regeltem újra, és a végén egészen megszerettem.

2012. máj. 7. 07:55
 3/8 A kérdező kommentje:

Azért gagyi, mert összeolvasztottam az MMORPG-kben használt nevemet a monogramommal. Eredmény: eXtreme D.J.

Most regisztráljak egy új accot, aztán majd néha felnézek erre is ?

2012. máj. 7. 14:43
 4/8 A kérdező kommentje:

Regeltem egy újat, a neve: >_< (igen, ez egy smylee)

Ez is "cikivé" válhat az idők során ?

2012. máj. 7. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Miért lenne ciki? Szerintem az előző se volt. Egyrészről ki a fene ismerne a GYK-s neved alapján? másrészről ennél sokkal rosszabb neveket is látni.
2012. máj. 7. 21:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Volt már hogy írt egy csaj privátban hogy ismerkedni akar... milyen hülyén jön ki ez a név ilyenkor ? :D
2012. máj. 7. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Már csak rá kell állítanom magam az új acc-ra, de az a baj, hogy itt a régi kérdéseimre is ugyanúgy kaphatok választ, mint az újakra... =/ Tehát ezt sem tudom teljesen hanyagolni.
2012. máj. 7. 21:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, egy ideig nézned kell. A legkönnyebb, ha az új mellett minden nap belépsz a régivel és az addig megválaszoltaknál jön valami új figyeled. Kb 1 hét elég lehet, hogy a legtöbbje lezáródjon, aztán már valószínűleg csak elvétve fogsz találkozni új válaszokkal.
2012. máj. 7. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!