Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mitol fugg, hogy mikor emelhet...

Mitol fugg, hogy mikor emelhetsz ki egy kerdest?

Figyelt kérdés
Olyan kerdeseimet, amire mar egy csomo valasz erkezett, szinte mindig kiemelhetem, de az olyanokat, amelyikeket mindenki lesz*rja, szinte sosem!

2012. ápr. 7. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Régebben úgy volt, hogy kérdés kiírástól, vagy legutóbbi hozzászólástól számítva 24órán belül emelhetted ki, ma már nem tudom, most regisztráltam újra. Egyébként kiírja a problémát, szerintem el tudod te is olvasni.
2012. ápr. 7. 23:58
 2/5 anonim ***** válasza:
most is az van amit az előző írt (vagyis nem egészen, mert a kérdés kiírása után mindig is 36 órát kellett várni), annyi a különbség, hogy anno egy kérdést csak egyszer lehetett kiemelni, most meg ha eltelt egy hét, újra kiemelheted
2012. ápr. 8. 01:29
 3/5 anonim ***** válasza:

A Használati útmutatóban le van írva (oldal aljáról elérhető), mint sok más szabály is:

http://www.gyakorikerdesek.hu/help

2012. ápr. 13. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:

az egyszerűség kedvéért:

"Kérdést akkor emelhetsz ki, ha már eltelt 36 óra a kiírása óta, és legalább 24 óra eltelt az utolsó válasz óta, nincsen legalább 3 kiemelt kérdésed már, és az adott kategóriából még egyáltalán nincs kiemelt kérdésed.

Egy kérdést többször is kiemelhetsz, de két kiemelés között egy hétnek kell eltelnie."

2012. ápr. 13. 18:09
 5/5 A kérdező kommentje:
O, koszi, a kategorias reszt sosem vettem eszre..
2012. ápr. 15. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!