Mitol fugg, hogy mikor emelhetsz ki egy kerdest?
Figyelt kérdés
Olyan kerdeseimet, amire mar egy csomo valasz erkezett, szinte mindig kiemelhetem, de az olyanokat, amelyikeket mindenki lesz*rja, szinte sosem!2012. ápr. 7. 23:53
1/5 anonim válasza:
Régebben úgy volt, hogy kérdés kiírástól, vagy legutóbbi hozzászólástól számítva 24órán belül emelhetted ki, ma már nem tudom, most regisztráltam újra. Egyébként kiírja a problémát, szerintem el tudod te is olvasni.
2/5 anonim válasza:
most is az van amit az előző írt (vagyis nem egészen, mert a kérdés kiírása után mindig is 36 órát kellett várni), annyi a különbség, hogy anno egy kérdést csak egyszer lehetett kiemelni, most meg ha eltelt egy hét, újra kiemelheted
3/5 anonim válasza:
A Használati útmutatóban le van írva (oldal aljáról elérhető), mint sok más szabály is:
4/5 anonim válasza:
az egyszerűség kedvéért:
"Kérdést akkor emelhetsz ki, ha már eltelt 36 óra a kiírása óta, és legalább 24 óra eltelt az utolsó válasz óta, nincsen legalább 3 kiemelt kérdésed már, és az adott kategóriából még egyáltalán nincs kiemelt kérdésed.
Egy kérdést többször is kiemelhetsz, de két kiemelés között egy hétnek kell eltelnie."
5/5 A kérdező kommentje:
O, koszi, a kategorias reszt sosem vettem eszre..
2012. ápr. 15. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!