Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hogy is vannak ezek a nyilak?

Hogy is vannak ezek a nyilak?

Figyelt kérdés

Az elmúlt időben alig voltak kék nyilak,mintha alig lenne itt író emberke,vagy olyan akit pontoznak,vagy olyan aki hasznosabb válaszokat ad,és emelkedne a pontszáma,viszont tömegével voltak piros nyilak meg sárga jelzések.De most mintha visszaállna a régi rend,megint sok-sok kék nyíl.

Tudom hülyén hangzik hogy ezzel foglalkozom,de mitől függ ez?

A toplistás oldalon gondoltam.

2009. jún. 15. 12:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is láttam ma már csak kék nyilak vannak az elején múltkor meg pirosak voltak és nekem is piros volt. Egy piros nyíl volt le most meg 3 kék van fel. Én se értem mert alig írtam pár választ azóta, előtte sokkal többet írtam mégis piros lett.
2009. jún. 15. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem,mert volt olyan nap,hogy egész nap válaszolgattam a kérdésekre,amik 100%-hasznosságúak lettek.Másnap néztem a toplistát és ott volt a sárga csillag,és kb. 20 ponttal kevesebbem volt.Most hétvégén nem értem rá,és két kék nyilam van,a pontok meg felkúsztak.
2009. jún. 15. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy kis hiba, amit javítottunk.

(Éjszakánként kétszer számolódtak újra a pontok, és a másodszori újraszámoláskor a pár órával azelőttihez képest nézte a változásokat, azért volt egy ideig kevesebb a nyíl.)

2009. jún. 17. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg, hogy már megoldódott :)
2009. jún. 17. 13:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszokat.
2009. jún. 18. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!