Miért van itt ennyi hülye?
Figyelt kérdés
Csak mert mikor feltesz valaki egy teljesen normális kérdést, vagy egy tök normális választ ír valakinek, akkor máris jön az oltás, hogy jaaaj látszik, hogy csak 12 éves vagy meg semmit nem értesz semmihez. Közbe meg lövésük sincs róla, hány éves vagyok, se arról, mihez értek. És ezek mindenkivel ezt csinálják. Annyira idegesítő tud lenni.2012. márc. 19. 18:14
1/12 anonim válasza:
mert hülyék nélkül nem lenne világ a világ
3/12 anonim válasza:
erre izgulnak, egyébként jogos a kérdésed, sajna a modik nem tudnak ezzel foglalkozni. regisztrációnál egy kisebb IQ teszt kéne :D
4/12 anonim válasza:
Vannak akik csak azert regisztralnak ide hogy hulyeskedjenek...Meg imsered a mondast... Egy bolond 100at csinal.Szoval ha meglatjak h eggyik ir egy hulyeseget kezdi a tobbi is .
5/12 anonim válasza:
Szerintem vicces. Meg általában a "látszik,hogy kb 12 éves lehetsz" hozzászólásban van is valami igazság,néha.
6/12 anonim válasza:
Bolond vagyok na hol van mellettem az a száz? :)
7/12 A kérdező kommentje:
Nem, általában nincs igazság, a 12 évesezésben, mert teljesen normális dolgokra is képesek azt mondani hogy tök hülyeség, aztán mikor már mindenki leoltotta őket, hogy nem haver, te gondolod rosszul, akkor meg eltűnnek. Azért mert valaki máshogy gondolja, még nem gyerekes, szerintem inkább az, aki ezt nem képes felfogni.
Amúgy volt már olyan, hogy 18 volt a csaj, és tényleg azt hitte mindenki, h csak 12, de ott nem 1 ember hitte és oltotta vele, hanem mindenki azt hitte, de senki se oltotta. És akkor az pedig jogos lett volna.
Na de értitek? Annyira röhej!
Meg amikor azt válaszolják egy kérdésre, hogy miért minket kérdezel erről. Hát bazz nem ezért van az oldal??
2012. márc. 21. 07:04
8/12 anonim válasza:
ezt te még nem értheted mert csak 12 vagy ;)
9/12 A kérdező kommentje:
Te troll!! Ezt tudom, hogy csak poénból írtad :D
2012. márc. 21. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!