Mért nem arra válaszolnak 80%-ba amit megkérdeztem?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 18:44
1/11 anonim válasza:
ha nem arra válaszolnak, csak unatkoznak... az olyat hagyd figyelmen kívül... pechemre én olyat tettem fel, amire eddig senki nem válaszolt XD , úgyhogy marad a saját tapasztalat...
2/11 anonim válasza:
Általában ezt olyan esetben látom,hogy feltesznek egy kérdést amire már jött pár válasz és abba belekötnek és ebből kezdődik egy beszélgetés ami már szinte teljesen eltér a tárgytól,de mindenki állítja az igazát
3/11 anonim válasza:
mert nem jól fogalmazod meg a kérdésedet... csak tipp!
5/11 A kérdező kommentje:
Én meg anyádat !
2012. márc. 13. 17:21
6/11 Tibi papa válasza:
Nehéz jó kérdést feltenni, nehéz jól kérdezni /szerintem ez egyébként egy jó kérdés/. Persze vannak ilyen "szalámisok", de nem érdemes felhúzni magad /inkább sajnálnod kéne szegényt/. A választ sajnos én se tudom, de figyelj meg egy beszélgetős műsort pl. a tv-ben, ott is többnyire elbeszélnek egymás mellett.Azt gondolom azért van mert NEM FIGYELÜNK EGYMÁSRA. Egyszer én is betelefonáltam egy élő adásba és néztem ki a fejemből amikor válaszoltak,mert nem is arról beszéltek.Végül is azt hiszem ezért van. NEM FIGYELÜNK EGYMÁSRA!!
7/11 A kérdező kommentje:
köszi
2012. márc. 13. 18:53
8/11 anonim válasza:
tedd fel úgy mintha egy 5 évest kérdeznél...
10/11 A kérdező kommentje:
Anyád üzeni hogy szeret :D
2012. márc. 19. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!