Szoktátok figyelni a toplistát? Hányadikok vagytok?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 13:19
1/22 anonim válasza:
hát én ritkán...de ugyse leszek soha az első
2/22 anonim válasza:
Nem nagyon szoktam figyelni, mert szerintem elég rosszul van kialakítva. Most ahogy nézem, durva, hogy több válaszpontom van, mint az elsőnek, és mégis a 7. oldalon vagyok...
3/22 anonim válasza:
én minden nap megnézem... :P
21. vok, törtetek arra, hogy végre a 20. legyek, de elég nehezen megy, persze első én se leszek, mert az aki első, nagyon sokat lehet ezen az oldalon :D
és te?
5/22 anonim válasza:
Én is ritkán nézem meg,de most meg néztem!:)
23.-ik vagyok!:)
Elsö Én se leszek soha!
6/22 anonim válasza:
Milyen toplista? :O vki elmagyarázná?
7/22 anonim válasza:
1249. jupiiiiiiiii :D
Menj a fôoldalra, a baloldali menüsorban alul van hogy toplista, katt rà és màr meg is tudtad! :)
8/22 anonim válasza:
68. vagyok, egyébként én is nagyon ritkán figyelem.
9/22 anonim válasza:
Neked jelenleg 1155 pontod van, 91%-ban hasznos válaszokat adsz, 83%-ban hasznos értékeléseket adsz a válaszokra.
Ezzel az eredménnyel 664. vagy a toplistán.
Nemszoktam megnézni.
10/22 anonim válasza:
Mindig megnézem,de nem "utazok" pontokra,csupán kiváncsiság.Egyébként sem értem,hogyan pontoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!