Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » A szerelem szex témakörben...

A szerelem szex témakörben miért van sok megalázó bunkó válasz?

Figyelt kérdés
Legjobban a szűzesség alkategóriában.
2012. febr. 8. 17:18
 1/8 anonim válasza:
69%

mert a legtöbb válaszoló éretlen kis takony! A legtöbb kis csíra még, és itt unatkozik és röhög saját magán hogy mekkora arc hogy bunkó!

Kb ezek a tapasztalataim!

2012. febr. 8. 17:22
 2/8 anonim válasza:
46%
Szerintem azért, mert a férfiak nagy része azzal vagánykodik, (ezen az oldalon is) mennyire tud bunkó lenni és ez elég sajnálatos. Valamint azért mert hiányuk van és csalódtak a nőkben, vagy nem kapják meg azt aki kell és így adják ki magukból ezt. Nem tom mi értelme van ennek, mert csak utálják őket ezért, vagy valaki szimplán élvezi, ha vkit ismeretlenül is legyökerez, mint az előttem író kedves válaszadó.
2012. febr. 8. 17:26
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

ott a pont a 2. válaszolónál.

Én még annyit tennék hozzá, hogy sokan csak azt akarják elérni, hogy valamilyen hülye blogra felrakja őket valaki. Bár sok esetben meg se várják, hanem magukat rakják fel és azt hiszik, hogy hihetetlenül nagy arcok és még viccesek is.

2012. febr. 8. 17:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem miért van ilyen sok bunkó válasz. Én is kirakok egy kérdést amire kíváncsi vagyok és erre jön a sok lekezelő, idétlen válasz. Nem értem, aki nem ért hozzá, miért válaszol. De szerintem a tizenévesek szórakoznak ezzel.
2012. febr. 8. 17:50
 5/8 anonim válasza:
úgy látom az első válaszolót letörölték! :))
2012. febr. 8. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
Szűrjék is ki a hülye válaszokat, amennyire lehet.
2012. febr. 8. 19:24
 7/8 anonim válasza:

Talán mert egytől egyig baromság az összes kérdés ott?...

Azért megalázó a kérdés mert éretlen kis taknyosok kérdezgetnek baromságokat...szokták mondani,hogy hülye kérdésre hülye válasz...

2012. febr. 11. 19:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ki miért tesz fel ott kérdéseket, de minden kérdésnek oka van. Tiszteletben kéne tartani, hogy valaki éppen valami nagyon nagy ostobaságnak tűnő dolgot szeretne megtudni, én igyekszem még a leghülyébb kérdésre is igyekszem komolyan válaszolni (persze lehet kamu kérdés is). Ezt tényleg nem értem, érett ember, de akár fiatalabb is miért nem tudja megtenni - mert nem volt gyerekszobája biztos.

Engem az akaszt ki, amikor tizenéves lányok arról panaszkodnak, hogy milyen problémájuk van a barátjukkal a szexben. Ezeket a kérdéseket szívből gyűlölöm és többször meg is írom, hogy ennyi évesen inkább tanuljon, gondolkozzon el arról, milyen nehézségei vannak a gyerekvállalásnak és ezeket tudná-e vállalni, meg tanuljon meg dolgozni keményen előbb. Az összes tizenévest, aki szexel, kényszermunkára küldeném, jól megdolgoztatnám mindet, hogy a felesleges energiájukat levezessék. És ha becsúszik egy baba, mint kezdenek vele, megölik? vagy ha megszületik, egész életében szenvedjen, mert nem kapta meg, amire szüksége lett volna a szüleitől? Az a baj, ezeket senki nem mondja el nekik, csak az idétlenkedés megy a válaszokban.

A második része a válaszomnak kicsit off, ezért bocsi.

2012. febr. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!