Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én nem látom értelmét...

Csak én nem látom értelmét oda írni a válaszok végére, pl.20 éves menyasszony,30 hetes kismama,1 gyerekes anyuka?

Figyelt kérdés
Valaki fel tesz egy kérdést és a kérdéshez semmi köze, de még a válaszhoz sem, de sokan mégis oda írják, hogy hogyan is állnak. Miért?
2012. jan. 12. 14:47
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
60%
Büszke rá, hogy van két gyereke ez miért akkora bűn?
2012. jan. 12. 15:33
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

15:14

Most képzeljük el, hogy a krumplis tésztáról értekezünk. Ki hogy eszi a krumplis tésztát? Ki szerint hogy a legfinomabb?

Itt mi értelme lenne odaírni, hogy 20 éves egyedülálló diák vagyok? Én tejföllel és sok borssal szeretem, nem változtat a szavahihetőségemen, hogy csak egy kutyám van és még nem voltam házas.

2012. jan. 12. 15:33
 13/32 anonim ***** válasza:
9%
Van értelme, mert például ha egy 60 éves néni odaírja, hogy eszi, akkor ő a régi hagyományok szerint eheti. Ha egy férfi, akkor férfi ízlés szerint eszi. stb...
2012. jan. 12. 15:34
 14/32 anonim ***** válasza:
97%
Anyukám is büszke rá, hogy felnevelt 2 gyereket, mégsem úgy megy be a boltba, hogy "én, aki felnevelt már két gyereket, kérek 20 deka felvágottat". :D Oké, hogy büszke valaki rá, de most akkor minden egyes megnyilvánulásakor meg kell említeni, hogy de márpedig neki van 2 gyereke? Attól még nem feltétlenül számít jobban a véleménye.
2012. jan. 12. 15:36
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
De egy 10 éves is ehet hagyomány szerint. A férfi ízlés meg micsoda? Van külön férfi ízlés meg női ízlés? Lehet, hogy csak én nem tapasztalom, de mifelénk egyéni ízlés van, amit nem befolyásol, hogy nő vagy-e vagy férfi.
2012. jan. 12. 15:39
 16/32 anonim ***** válasza:
89%

Én sem értem.

28 éves, 2 gyerekes anya :)

2012. jan. 12. 15:46
 17/32 anonim ***** válasza:
78%
egyetértek veled kérdező. amúgy csak nagyzolni a gyűrűjükkel, vagy a gyerekükkel, mintha másnak nem lenne...
2012. jan. 12. 16:19
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

14-es válaszoló!

Konkrétan felröhögtem a beszólásodon :D :D :D (ment a zöld, nagyon tetszett )

Kérdésre válaszolva pedig: én sem értem miért kell odaírni, ha független a választól. Egyetértek egy korábbi válaszolóval, egyrészt valakinek jól esik odaírni, hogy már kismama, már van egy lánya, most született a 20. unokája stb stb. Másrészről meg lehet tényleg csak a "tapasztalatai" végett írja ki, hogy milyen típusú válaszadóval van dolgunk. Lehet neki jobb érzés, hogy korából kiindulva majd jobban felpontozzuk vagy ilyesmi. De, az is lehet, hogy csak megszokásból írják oda, anonym aláírásként vagy mi:D

2012. jan. 12. 16:24
 19/32 anonim ***** válasza:
35%
a hogy áll kérdést én tettem fel. nekem pl. ez azért volt fontos (két gyerekes anyuka), hogy tudom, nem egy 13éves kiskamasz válaszolt, hanem valószínű egy komolyabb, értelmes, felelősségteljes nő.
2012. jan. 12. 16:32
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
ne is haragudj meg, de attól függetlenül lehet az is komoly és értelmes, akinek nincs 2 gyereke
2012. jan. 12. 16:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!