Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Csak én nem látom értelmét...

Csak én nem látom értelmét oda írni a válaszok végére, pl.20 éves menyasszony,30 hetes kismama,1 gyerekes anyuka?

Figyelt kérdés
Valaki fel tesz egy kérdést és a kérdéshez semmi köze, de még a válaszhoz sem, de sokan mégis oda írják, hogy hogyan is állnak. Miért?
2012. jan. 12. 14:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
55%
Nem mindegy, egy tini kérdezi-e, egy anya, vagy egy 50 éves. Más életkorokban más tanácsot adunk sok helyzetben. (pl. Én már mindig egyedül maradok? Ritka-e ennyi szex, stb)
2012. jan. 12. 14:52
 2/32 anonim ***** válasza:
59%
szerintem valakinek a kora és állapota befolyásolja a szavahihetőségét. Pl. sminkkérdésnél kinek a véleményére adnál? vagy családi kérdésben? gondold csak át. Pl. 15 éves fiú vagy 30 éves nő?
2012. jan. 12. 14:53
 3/32 anonim válasza:
95%

Én csak akkor írom oda az ilyen-olyan állapotom, ha jelentősége lehet a témakör vagy a kérdés megválaszolásánál. Amúgy szerintem sem érdekel senkit.

Pl. a Gyermekvállalás/Terhesség témakörben odaírom, hogy kismama vagyok, mert a saját tapasztalataim írom le, ergo nem a "habokba" beszélek. Ugyanezt viszont nem teszem meg a családi kapcsolatoknál, mert semmi jelentősége.

Nem tudom mások miért cselekednek máshogy, de ha így jó nekik...

2012. jan. 12. 15:02
 4/32 anonim ***** válasza:
65%
Vannak kérdések ahol nincs értelme,és vannak ahol van.
2012. jan. 12. 15:02
 5/32 anonim ***** válasza:
84%

Észrevettem, hogy ha válaszolok, sokkal hamarabb lepontoznak, ha kiírom a korom, mert sokak szerint egy 19 éves semmit nem tud az életről, mikor pedig nem írom oda a korom, akkor az egekig magasztalnak.

És - hogy a kérdésre is válaszoljak, mert ez az eddigi válaszokra vonatkozott - a menyasszony és a kismama valószínűleg dicsekedni akar.

2012. jan. 12. 15:04
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs jelentősége az adott témában, akkor általában azért írják oda, hogy bebizonyítsák, nekik van igazuk, mert "én már 30 éves/2 gyerekes/menyasszony vagyok".
2012. jan. 12. 15:06
 7/32 anonim válasza:
70%
azért mikor ilyeneket írnak a végére az azért van mert köze van a kérdéshez. x gyerekes anyuka félét olyankor lehet látni ha gyerekekről szólt a kérdés. hasznos tud lenni, ha az illető odaírja a korát. de az ezen felüli információk tényleg megmosolyogtatók, ha semmi közük a kérdéshez, de én csak ritkán látok ilyet
2012. jan. 12. 15:07
 8/32 A kérdező kommentje:

ahol van értelme oda persze írják oda, de én írtam a kérdésemhez is, hogy ahol nincs köze a válaszhoz és a kérdéshez sem, oda minek írják?!

ma olvastam egy kérdést esküvővel kapcsolatban, talál ruháról kérdezett egy nő és az egyik válaszoló teljesen értelmetlen válasza után oda írta, hogy 21 éves menyasszony

2012. jan. 12. 15:08
 9/32 anonim ***** válasza:
30%
Sehol se értelmetlen, minden válasznál, a válasz megítélése során fontos hány éves az illető és mi a "státusza".
2012. jan. 12. 15:14
 10/32 A kérdező kommentje:

Szia! Azt mondod varratod?

Javasolnám hogy vagy a huzott derék részt vagy a fodros aljt hagyd el és válassz helyette "simább" nem huzott díszes anyagot! A kettő egy kicsit sok (szerintem).

Hogyan áll ez a ruha? kérdésnél

Végülis is láttam már rosszabb ruhát is bőven csúnyább menyasszonyon. (egyébként csinos lány vagy ezzel nincs gond).Tény hogy talán nem a legjobban eltalált ruhafazon + testalakat párosítás, de végsősoron a Te döntésed.

egy kétgyerekes anyuka

Ui: Nagyon sok boldogságot Nektek!!:-)

Itt mégis mi értelme oda írni, hogy két gyerek anyukája írta a választ?

Biztos, hogy nem ő volt az egyetlen a válaszadók közül akiknek van gyerekük mégsem írták oda.

2012. jan. 12. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!