Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Bocsi nem tudtam hova kell....

Bocsi nem tudtam hova kell. Hogyan lehet törölni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

A gyakori kérdéses kérdéseket hogyan lehet törölni? Hogy soha többé ne lehesen választ irni rá? Csak érdekel köszi

2012. jan. 8. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát azokat nem lehet sajnos kitörölni :S
2012. jan. 8. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
E-mailt kell írnod a gyakorikérdéseknek. Most hirtele nem tudom a címet..
2012. jan. 9. 13:28
 3/5 anonim ***** válasza:
ha a sajat kerdesed... akkor a kerdes vegen van egy x...nem latod mar, de meg letezni fog..;))
2012. jan. 9. 13:51
 4/5 A kérdező kommentje:
de azt már próbáltam és még mindig lehet rá választ irni...én azt akarom hogy soha ne lehessen látni és ne is lehessen rá választ irni
2012. jan. 9. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha a kérdésed azért szeretnéd töröltetni, mert valami kompromittálót írtál benne, megadtad a lakcímed, vagy ilyesmi, akkor a moderátorok segíteni fognak rajtad. E-mailt írhatsz nekik, az oldal alján találod a címüket.

Kérdést felhasználó nem tud véglegesen törölni, hiszen ezzel mások által írt válaszokat is törölni kellene, azokkal viszont nem a kérdéskiíró rendelkezik.

Másrészt a GYIK kategóriában minden 4. kérdés arról szól, hogyan lehet kérdést törölni, megtalálhattad volna a választ. Ha kérdésed van még az oldal működéséről, olvasgasd ezt a kategóriát, vagy az oldal szabályzatát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__gyik

http://www.gyakorikerdesek.hu/help

2012. jan. 9. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!