Ha válaszolok egy kérdésre és a válaszom alatt nincs ott, hogy hány százalékban hasznos, a többi válasz alatt viszont ott van, akkor az enyém 0%-ban hasznos?
akkor rád nem szavaztak még
az a semmi
velem is van ilyen gyakran, ez azt jelenti, hogy téged még nem pontoztak. tehát sehány százalék.
az a vicces amikor jön 25 válasz egy véleményezős kérdésre, és CSAK az én válaszomon nincs pontozás.
nem a pontozás zavar, mert az nem érdekel... hanem maga a tény, hogy - hiába anonim - valamiért már MEGINT csak engem nem pontoztak.
ez valami megérzés, hogy melyik vagyok én, melyiket nem pontozzuk? :D
paranoiás vagyok, lehet, de akkor is.
Egyetértek, és remélem, egyre többen így látják majd ezt és eltűnik ez a pontozási rendszer.
Örülj neki, hogy a tiédet nem pontozzák, bárcsak az enyémet ne pontoznák!
Nem jó szembesülni azzal, hogy időt, utánanézést nem sajnálva segítessz valakiknek, erre egy-két vagy több kötözködő okoskodónak és ki tudja minek minősít, és ne is a lepontozás ténye zavar, hanem ahogy a kérdező válaszaiból is látod, hogy mások (lepontozás általi) befolyására átgondolásra sem méltatja a válaszodat (magyarán hülyének néznek), és az az érzés, hogy a szívedet-lelkedet kitetted, és nem sikerült segítened... Ha nem lenne pontozás, minden válasz ugyanolyan értékben megfontolandó lenne, egyenlőség lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!