Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Ti is néha elgondolkodtok...

Ti is néha elgondolkodtok azon, hogy inkább többé az oldal közelébe se jöttök?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 23:22
1 2
 11/18 anonim válasza:
Tettem fel itt tobb kerdest kulonfele kategoriaban.Sajnos egyeseknel,az ugynevezett valasz,durva,serto,nyomdafesteket nem turo kifejezesek tomkelege volt,mintha kerdesemmel megsertettem volna a "tisztelt" valaszadokat.Ezeknel baj van az alapkulturaval ,es talan nem artana letiltani oket!
2011. dec. 23. 06:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Engem is eddig legjobban az állatosban húztak fel.

Pl. mikor reális tanácsot adtam, jött pár széplelkű majom, aki szerint ha a kutya egy egész napig nem sz@rik, akkor semmi házi praktika, hanem rohanni kell vele az állatorvoshoz, aztán persze rám szállt az egész bagázs.

De a rosszindulatú, a beteges illetők szerint humoros beszólásokat is utálom, amikor a válasz meg sem próbál hasznos lenni, csak kötözködik egy kocsog. (A témához kapcsolódó, tényleg humoros válaszokat viszont szeretem.)

Ja, és a válaszok törlését is nagyon utálom.

2011. dec. 23. 07:17
 13/18 anonim ***** válasza:
sokszor előfordult már.
2011. dec. 23. 07:21
 14/18 anonim ***** válasza:
Igen, minden egyes vizsgaidőszakban. Általában akkor kerülök a toplista élére...
2011. dec. 23. 07:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, mert rájövök, hogy mennyi ostoba ember él ebben az országban.
2011. dec. 24. 02:43
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, amikor valaki ahelyett, hogy két percig gondolkozna a házi feladatán, fölteszi a kérdést.

Legjobban azon pöccentem be, amikor valaki feltette a kérdést, hogy nem talál semmit a platina(IV)-ről az Interneten. Küldtem neki egy százas gugli találati listát. Utána valaki küldött neki *egyetlenegy* platina(IV)-kloridos linket. Okostojáska ezután leszúrt engem.

2011. dec. 27. 08:54
 17/18 anonim válasza:
Én már megtettem egyszer. Mármint három hónapig nem jöttem fel, mert tele lett a tököm. Aztán végül csak visszajöttem :)
2011. dec. 28. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Soha. Én általában a Számítástechnika kategóriát nézem, ott egész normális kérdések vannak.
2012. jan. 9. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!