Ti is néha elgondolkodtok azon, hogy inkább többé az oldal közelébe se jöttök?
Engem is eddig legjobban az állatosban húztak fel.
Pl. mikor reális tanácsot adtam, jött pár széplelkű majom, aki szerint ha a kutya egy egész napig nem sz@rik, akkor semmi házi praktika, hanem rohanni kell vele az állatorvoshoz, aztán persze rám szállt az egész bagázs.
De a rosszindulatú, a beteges illetők szerint humoros beszólásokat is utálom, amikor a válasz meg sem próbál hasznos lenni, csak kötözködik egy kocsog. (A témához kapcsolódó, tényleg humoros válaszokat viszont szeretem.)
Ja, és a válaszok törlését is nagyon utálom.
Igen, amikor valaki ahelyett, hogy két percig gondolkozna a házi feladatán, fölteszi a kérdést.
Legjobban azon pöccentem be, amikor valaki feltette a kérdést, hogy nem talál semmit a platina(IV)-ről az Interneten. Küldtem neki egy százas gugli találati listát. Utána valaki küldött neki *egyetlenegy* platina(IV)-kloridos linket. Okostojáska ezután leszúrt engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!