Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért van az, hogy egyik...

Miért van az, hogy egyik kérdést nem engedi a rendszer szerepeltetni a "Szerin. Tetek" szót, a másik elején meg ott virít?

Figyelt kérdés

Pár perce szerettem volna kiírni egy kérdést, amit azzal kezdtem, hogy "Szerintetek...". Persze nem sikerült, ezt a hibaüzenetet kaptam: "Ne használd a szerinted/szerintetek szavakat, a kérdésen legyen a lényeg, ne azon, hogy kitől kérdezed!"

Hozzáteszem, hogy most is ezt kaptam, azért kellett betennem a pontot a szerin és a tetek közé. :-)

Kíváncsiságból rákerestem és az első találatok között dobta ki a rendszer ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__245359-szeri..

Itt se pont, se vessző, se rövidítés, csak pusztán a szó, úgy, ahogy nekem nem engedi, mégis itt virít a kérdés.

Ráadásul mai, tehát még azt sem mondhatjuk, hogy régi kérdésről van szó és akkor még nem volt beépítve ez a szűrő.

Vajon miért lehet kiírni egy kérdést így, a másik kérdést pedig nem?

Nah?

SZERINTETEK? :-D

2009. máj. 16. 23:28
 1/2 anonim ***** válasza:
80%

itt sajna sok gyökérséget észrevettem már... legutóbb pl. azt, hogy a nevem mellett (toplistában) lefelémutató piros nyilacska van, pedig ma sokkal több pontom van, mint tegnap volt... ÉÉÉRDEKES!!!

Kérdésedre válaszolva, szerintem attól függ, hogy ki a modi, és mennyire van a melóra kattanva éppen... Más magyarázatot nemigen találok...

2009. máj. 16. 23:56
 2/2 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg ki lehet írni, csak erőszakoskodni kell. Legalábbis én mindig úgy szoktam, ha először nem engedi. Na persze nem "szerintetek" szóval.
2009. máj. 17. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!