Szoktatok válaszolni a régebben feltett kérdésekre? Vagy csak az újakkal foglalkoztok?
Szia!
Szoktam válaszolni a régebbi kérdésekre is, bár ez inkább még csak akkor volt jellemző, amikor nagyon kezdő voltam az oldalon. Általában a "régi" kérdések már nem aktuálisak, legtöbb esetben már megoldották.
-Tündérlány(17)-
Én is szoktam, ha nagyon sok időm van. Keresgélni is szívesen keresgélek, meg megnézem a hírlevelet, hogy "régóta válaszra váró kérdések", és azok közül is mazsolázok, ami elnyeri tetszésemet, meg kellő hozzáértésemet. :)
Különben saját tapasztalatból mondom, hogy örülök a válasznak, akár 1 napja, akár 1 hónapja tettem föl a kérdést...
Mondjuk általában olyan kérdéseim vannak, amire 1, max. 2 konkrét válasz létezik, és nyilván megelégszem 2-3 válasszal is, de ahogy mondani szokás: több szem többet lát. :) 22/l
Kérdés kiírása:05-16
Kielégítettem a kíváncsiságodat?11-16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!