Miért van, hogy ha valaki itt kérdez valamit, mindjárt jönnek a bunkóbnál-bunkóbb válaszok!?
Nem olyan kérdés ez, amire olyan választ várok, ami segít :) Szimpla érdeklődés... Köszönöm a választ :)
(És bocs, kérdező, hogy itt szétoffolom a kérdésed :\)
"Azért, mert a magyar emberek többsége ilyen"
Igazad van.Meg a balkáni országokban is kb ilyenek...
Ez mondjuk egy értelmes kérdés, erre lehet értelmesen is válaszolni, de ha a kérdés eleve egy ostobaság, vagy már ezerszer feltettek hasonló kérdést, vagy tök ugyanolyant, akkor arra hajlamos az ember hülyeségeket írni.
/pl. A 16 cm-es méret jó?, Megcsókolt, tetszem neki?/
Na az ilyen kérdésekre, amire magától értetődő a válasz, én is vicces választ írok, de azért próbálom visszafogni magam, hogy ne legyek bunkó.
Olyat is szoktam csinálni, hogy először írok valami vicces választ, aztán még ugyanabban hozzászólásban a egy segítő választ is.
Amúgy szerintem ezt kérdést is feltették már párszor, hogy miért válaszolnak bunkón az emberek.
Nos azért, mert sajt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!