Szeretitek a nagyon hosszú válaszokat?
Figyelt kérdés
Nekem sosincs energiám végigolvasni. Vannak, akik szinte regényt írnak, pedig a lényeget meg lehetne egy-két mondatban fogalmazni. Ne értsetek félre, nem vagyok rosszindulatú, semmi baj azokkal a válaszokkal, csak NEKEM nincs hozzá türelmem! Van még ezzel így valaki?2009. máj. 14. 15:36
1/18 anonim válasza:
én sem mindig olvasom el a kisregényként írt válaszokat,ahogy írtad nincs rá energiám,ezeket nemis szoktam pontozni sem
2/18 anonim válasza:
Nekem sincs, én is a rövid, tömör válaszokat szeretem:)
3/18 anonim válasza:
Én sem szeretem.
Próbálom én is max 10 sorban összefoglalni.
És én sem olvasom el a hosszúakat.
A kérdezőnek lehet érdekes, és annak aki írta, de tuti rövidebben is lenne hatása.
4/18 anonim válasza:
nem.
Kiváncs vagyok mások véleményére de tényleg nem regény formájában.
6/18 anonim válasza:
Általában én sem bírom végigolvasni.
7/18 anonim válasza:
Én szeretem a hosszú válaszokat :-)
8/18 anonim válasza:
Én sem szeretem,és nincs energiám csak röviden átfutni,de így vagyok a kérdésekkel is,ill a kérdező hozzáfűzött min 40-50 mondatos kommentjével is. Azt inkább nem olvasom végig,és nem is válaszolok rá.
Az álatalam feltett kérdésre érkezett válasz persze egész más, mert azt végig olvasom, bármilyen hosszú is, pontozom és többnyire meg szoktam köszönni.
9/18 anonim válasza:
A hosszú válaszokat sose olvasom el.
10/18 anonim válasza:
Ha az én kérdésemre válaszol valaki hosszan, azt szeretem. De ha más kérdésére érkező válaszokat olvasom, akkor csak átfutom a "regényeket". Amúgy én is sokszor írok regényeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!