Mióta megújult az oldal, csak én kapok kb. 0-1-2 választ?
na máris van 8 válaszod :)
én a keresőt nem tudom használni azóta és az is igaz h egyre több a bunkó ember sajnos
Teljesen igaza van a kérdezőnek!
1. Volt egy egyszerű bája az eredeti kinézetnek,
EZ MOST MEGSZŰNT!!
2. Egyre jobban cenzú*ráznak és ok nélkül törölnek hozzászólásokat!
3. Egyre kevésbé nézek be ide én is.
...és még folytathatnám...
Nem "jó" kérdéseket teszel fel. Ha több mint 50 választ akarsz akkor a következő témakörökben tegyél fel kérdést:
-nős ember szeretője vagy
-gazdag férfi eltart/nem akar eltartani
-reptoidok (ezoteria)
-terhes vagy, de lehetetlenül rosszak a körülményeid
-elkényeztetett tini vagy, aki valami apróság miatt neheztel a szüleire
és így tovább. Ha komoly, valódi segítséget igénylő témát dobsz fel, akkor valóban nem, vagy alig érkezik válasz.
Nekem eddig se érkezett túl sok válasz a kérdéseimre, de azért mindig megtudtam amit akartam.
Az oldal megváltoztatása viszont nekem sem tetszik. Eléggé átláthatatlan, és nem nagyon tudom megszokni. A régebbi sokkal jobban tetszett. Viszont teljesen mindegy hogy mit gondolok róla, mert úgy sem hozzák vissza a régit.
Egy biztos, hogy ha nem állítasz be kulcsszavakat a kérdéseidnek (mint ahogy ennek sem tetted), akkor kevésbé előnyös pozícióban kerül a kérdésed a keresőben, illetve a kulcsszavakat figyelő emberkék sem fognak találkozni vele.
Érdemes! Talán ez lesz a megoldás a problémádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!