Miért ilyen gyötrelmesen pocsék ezen az oldalon a kereső?
Figyelt kérdés
Amikor még nem újult meg az oldal akkor teljesen normálisan tudtam keresni kérdéseket, de most áhhhhh.... nem tudom, hogy hogyan keres ez de szerintem csak egy szavat néz kiindulásul, szerintetek?2011. nov. 27. 22:25
1/6 anonim válasza:
ja. ez jó kérdés. semmit nem találok meg én sem
2/6 anonim válasza:
nalam is rengeteg talalat eltunt, amik elotte megvoltak
szerintem csak akkor van talalat, ha a kerdeshez megvannak adva a kulcsszavak is
3/6 A kérdező kommentje:
22:51 igazad van csak az a baj, hogy szinte senki sincs aki megadná a kulcsszavakat
2011. nov. 28. 20:22
4/6 anonim válasza:
én mindig meg szoktam adni kulcsszót is.
5/6 anonim válasza:
Változtattunk a keresőn, miután ennyien nem értettétek működését.
Az állítási lehetőség (csak kulcsszavas, csak szöveges, stb.) megszűnt, és a sorrend most nem úgy van, ahogy régen volt:
kulcsszavas találatok időrendben
kulcsszavas részleges találatok időrendben
kérdés szövegében előfordult találatok időrendben,
kérdés szövegében előfordult részleges találatok időrendben,
hanem
kulcsszavas + kérdés szövegében előfordult találatok időrendben,
kulcsszavas + kérdés szövegében előfordult részleges találatok időrendben
Reméljük ez segít jobban megtalálnotok, amit kerestek.
6/6 anonim válasza:
kulcsszavak, az addig oké, de mondjuk egy egyszerű mondat már nehézséget okoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!