Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Egyetértenétek azzal, hogy...

Egyetértenétek azzal, hogy naponta csak egy kérdést lehessen kiírni?

Figyelt kérdés
Túl sok a kérdés, és kevés a válasz. Ha van is válasz szakszerűtlen, vagy spontán. Kezdi elveszíteni a jellegét a honlap.
2009. máj. 12. 00:41
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
igen, de hiába írod ki azt a 2-3 igazán fontos kérdést, amire vért izzadva, napi 6x-os ellenőrzéssel várod a választ, ha más idióták gyökérségekkel terhelik le a rendszert. "mi a kedvenc színed" "hogy mondják angolul, hogy teve" "hol találok plazmatévét budapesten"
2009. máj. 13. 15:49
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez is igaz, bár a napi 1 kérdés nagyon kevés! Sokszor tapasztaltam, hogy leginkább a főoldalon kilistázott kérdésekre válaszolnak. Amint lecsúszik az első 3 közül, már kevesebb tekintet akad meg rajta. Például segítene ezen az állapoton egy kicsit, ha nem csak a legutóbbi 3 kérdést írnák ki, hanem többet, mondjuk 10-et.

Az idióta kérdéseket pedig szoftveresen lehetetlen kiszűrni. Még "hardveresen" is nehéz, ráadásul jóval több "hardvert" (admint) igényelne. És akkor meg az volna a bajunk, hogy általunk fontosnak tartott kérdéseket nem engednek kiírni. Ezt nevezik cenzúrának. Nem járható út.

Talán ha a dilis kérdéseket alapból átpakolnák egy erre a célra fönntartott témába, és ez az Xtra kategória a főoldal legalján lenne megtalálható, hogy a lényegről ne terelje el senki figyelmét. (Ez az ötlet csak gépelés közben villant be, de mire megírtam, egészen megtetszett!)

2009. máj. 13. 22:08
 23/29 A kérdező kommentje:
jó ötlet, esetleg beszélj az üzemeltetőkkel
2009. máj. 13. 22:13
 24/29 anonim ***** válasza:
76%
Hol? :)
2009. máj. 13. 23:04
 25/29 A kérdező kommentje:
info (kukac) gyakorikerdesek.hu
2009. máj. 14. 00:03
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem te írod meg? :) A változtatás ötlete tőled ered, emiatt kezdtem agyalni én is. Valamiért azt gondoltam, hogy bennfentes vagy.
2009. máj. 14. 00:46
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy is! Az óránkénti limitet is le kellene szedni!
2009. máj. 14. 09:48
 28/29 anonim ***** válasza:
85%
NEM ÉRTEK EGYET,NEM KEZDI ELVESZTENI JELLEGÉT A HONLAP!:D
2009. dec. 19. 18:00
 29/29 anonim válasza:
Nem mert ha reggel kelen egy fontos kérdés akkor az jó,de ha este is kelnne egy akkor már nem lehetne :(
2010. ápr. 15. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!