Miért nem jeleníti meg az oldal az üzeneteim egy részét?
Figyelt kérdés
Arra lettem figyelmes, hogy az újítás óta rakoncátlankodik az üzenetírás rendszere. Korábban nem lehetett a korábbi levelekre lapozni, amit azóta megoldottak.
Az utóbbi 1-2 hétben arra lettem figyelmes, hogy az üzeneteknél a szokásosan pirosan jelző szám mutatja, ha kapok új üzit - amely mostanság olykor kimarad. Pár ember - levél - esetében ezt nem jelzi, s csak akkor tudom, hogy kaptam-e mailt, ha belépek a beérkezők közé? Miért van ez és hogyan orvosolható?
Másrészt ti nem hiányoljátok azt, hogy a leveleket ne csak dátum, hanem pl név, vagy tárgy szerint is lehessen csoportosítani?
2011. nov. 22. 12:34
1/2 A kérdező kommentje:
Sztok!
Most meg jelzi, hogy van üzenetem, de egy újat se látok... Mi van ezzel az üzenet kézbesítési rendszerrel????
Üdv
2011. nov. 22. 17:37
2/2 anonim válasza:
Most már lehet. Gondolom azért nem lehetett mert sok lett volna a fölösleges adat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!