Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Jó ez az új gyakorikerdesek.hu?

Jó ez az új gyakorikerdesek.hu?

Figyelt kérdés
sztem nem XD
2011. okt. 28. 20:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%
nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon ROSSZ sokkal szarabb mint régen volt jólenne ha visszacsinálnák mert én nem jövök többet erre az oldalra ha ilyen marad.VISSZA A RÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. okt. 28. 22:37
 12/35 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sem jön be, átláthatatlan.
2011. okt. 28. 23:05
 13/35 anonim ***** válasza:
20%

szerintem meg nem rossz, csak meg szokás kérdése.

szerintem jó.

2011. okt. 28. 23:41
 14/35 anonim ***** válasza:
84%
Azt sem tudom hova nézzek, a régi átláthatóbb volt. Olyan óriási zavaró reklámok vannak és a kommentek is beleolvadnak a válaszok közé, oké más az ikon, de a betűtípus u.a.
2011. okt. 28. 23:47
 15/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Sokkal áttekinthetőbb.
2011. okt. 29. 07:28
 16/35 anonim ***** válasza:
56%

A régebbi átláthatóbb volt!

Ez se rossz, csak még szokni kell.

Amit nagyon hiányolok, hogy a kérdező kommentje már nem dőltbetűs!

2011. okt. 29. 08:26
 17/35 anonim ***** válasza:
Furcsa, a régi jobb volt vagyis most még úgy tűnik. Majd megszokjuk mert vissza úgysem csinálják.
2011. okt. 29. 09:24
 18/35 anonim ***** válasza:

Negyedik hely, ahova leírom a véleményem erről:

Szerintem a régi dizájn sokkal jobb volt, ronda a bal oldali "saját menü" és "menü" tábla, rossz helyen vannak a hírdetések, áttekinthetetlenebb lett. Ez építő kritika akar lenni, remélem még változik az oldal, apránként fejlesztik majd.

Néhány ötlet (ha netán a készítő olvasná ezt) :

-kicsit legyen világosabb a színösszeállítás

-ha már ott van, hogy "friss", az új kérdéseknél, lehetne úgy, hogy amit már megnéztem, arra nem írja, hogy friss, hanem kérdőjel van ott helyette

-legyen újra külön sorban, hogy "ez a válasz %-ban hasznosnak tűnik" és hogy "a válasz írója..."

-azok a szavazó kezecskék is rondák, de ez már csak apróság

-a fenti bannert akár vissza is lehetne cserélni...

-a válaszoknál a hirdetés (csak szöveg) úgy néz ki, mintha az is válasz lenne, valahogy jobban el kéne különíteni

-nem előnyös az a fehér négyzet a válaszolók nevénél

-ha válaszolok valamire, ott a saját válaszomnál a nevem mondjuk lehetne pirossal, vastag betűvel írva

-a kérdező kommentjeit is jobban el kéne különíteni

Na ez az első tapasztalatom, mégegyszer mondom, ÉPÍTŐ JELLEGŰ kritika akart lenni XD

2011. okt. 29. 11:47
 19/35 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon átláthatatlan. Még a menü nem is, de amikor megnyitsz egy kérdést, a válaszoknál nagyon rosszul van megoldva, hogy "Ez a te válaszod.", meg a százalékok. Régen sokkal, de sokkal átláthatóbb volt, főleg, hogy a betűtípusok is eltérőek voltak, most meg ömlesztve minden ugyanúgy néz ki. Alig lehet megkülönböztetni a kérdező kommentjét a többitől (meg szerintem nagyon primitív megoldás, hogy fehér háttér van alatta...). Az a néhány változtatás, hogy többszöri kiemelés, meg friss kérdések egész jók, de a design jó lenne, ha visszatérne (vagy legalábbis ezen változtatnának jó sokat, hogy átlátható legyen).
2011. okt. 29. 13:49
 20/35 anonim ***** válasza:
Sztem egy nagy fos.
2011. okt. 29. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!