Most amikor beléptem az oldalba azt hittem hogy álmodok.
A réggi jobb persze még meg kell szokni ez az újat.
2011. okt. 28. 15:37
12/22 anonim válasza:
Engem az zavar, hogy a főoldalon a kategóriák egymás alá kerültek. Sokkal gyorsabban át tudtam futni, amíg egymás mellett is voltak, nem kellett annyit görgetni. Valamint én is hiányolom, hogy a kérdező kommentje nem dőlt betűvel van írva. Nem tudom miért kell elrontani, ami már bevált. Remélem figyelembe veszik a szerkesztők az észrevételeinket. Án általában, ha rákapok egy oldalra, nem csak a tartalma miatt szeretem meg, hanem mert átlátható az elrendezése is. Az egyik bizonyos közösségi oldat is azért látogatom már ritkán, mert nem tetszik az új "ruhája".
2011. okt. 28. 15:38
13/22 anonim válasza:
Vigyázz, mert egy új dizájnt kritizáló kérdést már töröltek. Igen, eléggé elsz@rták, és a moderáció is kezd egyre szánalmasabb lenni. Így van, ne foglalkozzatok azzal, hogy a felhasználók nagy része szerint ez egy rakás kaki.
2011. okt. 28. 15:38
14/22 anonim válasza:
Nekem is az a problémás, hogy a kérdező kommentje miért nem DŐLT BETŰS?!
2011. okt. 28. 15:40
15/22 anonim válasza:
Úgy néz ki az oldal, mint egy zs-kategóriás amatőr blog. Randa betűk, randa színek, satnya oldalarányok. Nyilván, mint minden mást, ezt is meg lehet szokni, de első benyomásra akkor is ocsmány. Legyen lehetőség téma átállítására, az lenne az igazi megújulás.
2011. okt. 28. 15:42
16/22 anonim válasza:
Az egyik ilyen kérdést szerintem azért törölték, mert trágár szavakat tartalmazott. Kulturáltan is le lehet írni a véleményt, és talán figyelembe is veszik majd.
2011. okt. 28. 15:43
17/22 anonim válasza:
Nyugi van, megszokjuk, szeirntem nem eltt rossz. Van egy-két dolog, amiről még nem tudom mire való, de mindjárt megkérdem :D
Egyedül az zavar, hogy akérdezőnek nincs dőlt betűvel szedve a kommentje.
2011. okt. 28. 15:45
18/22 anonim válasza:
Most valahogy azt is nehezen találom meg,hogy melyik választ írtam én a kérdéshez.
2011. okt. 28. 15:46
19/22 anonim válasza:
Ugyanaz a véleményem, amiket már leírtatok (dőlt betű, összefolyik, főoldal nem könnyen áttekinthető stb.).
Nekem is jojózik a szemem tőle.
Ha szavazhatnék, a régit kérném vissza.
2011. okt. 28. 15:59
20/22 anonim válasza:
Az a rossz, hogy ha valaki nem ír fél oldalnyi választ, akkor a pár sort iszonyú nehéz elolvasni, mert túl sok az információ körülötte és fáj tőle a fejem. Mindenféle vonalak, ábrák, idő, küldj privit.
Nekem nincs bajom a változással és tényleg mindent meg fogok szokni, de ez olyasmi, ami kellemetlen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!