Nektek tetszik az új gyakorikérdések?
Figyelt kérdés
Sztem iszonyat sz*r lett....2011. okt. 28. 13:45
21/30 anonim válasza:
Nekem elsőre semmilyen új dizájn nem tetszik, aztán lehet h majd megszokom. Viszont a kérdéseknél nem mind ér ki az oszlop széléig jobb oldalt. Adblock plust használok, lehet h ott hirdetések lennének, de biztos meg lehetne oldani, h azzal is normálisan nézzen ki.
22/30 anonim válasza:
Annyira tetszik, hogy mindjárt itt is hagyom!
közvélemény
23/30 poklos judit válasza:
Nem nem nem nem nem!!!
borzalom !
a bejelentkezésnél+a sok reklám!
24/30 anonim válasza:
Van valami esély, hogy visszakapjuk a régit? Mert szerintem én így nem fogom látogatni ezt az oldalt, mert egyszerűen nem bírom megszokni. Gondolom ezzel sokan lehetnek még így. Nem tudom ki/ kik csinálták ezt, de nem sűrűn használhatták a régit.
25/30 anonim válasza:
Szerintem sokaknak azért nem tetszik, mert még szokatlan. Elöször nekem sem volt szimpatikus. Két-három hónap múlva kellene feltenni ezt a kérdést.
26/30 anonim válasza:
Durva, hogy ti 9 évvel ezelőtt nem is sejtettétek még, hogy majd 2020-ban még jobban elfogják rontani az oldalt. Visszasírom én ma már azt, ami miatt ti itt panaszkodtatok anno...
27/30 anonim válasza:
Elmondom nektek, hogy ha 3-4 év múlva visszaállítanák a régi felületet, akkor sokaknak az lenne a baj, mert már megszokták volna az újat, azaz a jelenlegit.
28/30 anonim válasza:
Sok a reklám, telóra nincs Adblock..
30/30 anonim válasza:
Már nem is emlékszem, hogy milyen volt a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!