Miért nem változnak napok óta a pontjaim, ha pedig hasznosnak is ítéltek válaszaimat?
Én is azt vettem észre, hogy már kb. 1-2 hete nem változik az enyém, pedig ugyanannyi választ adok mint előtte, és gondolom a pontozási kedv sem változik egyik napról a másikra. Lehet hogy valamit változtattak a pontozási rendszeren? Vagy valami programhiba miatt nem adódik hozzá?
De ha én pontozom más válaszát az hozzá adódik az enyémhez. Szóval a pontozásért megkapom a pontomat.
Én is azt vettem észrem, hogy nem változnak a pontok, vagy csak nagyon keveset emelkednek.
Naponta nem kapok csak 1-5 pontot. Gondoltam arra is, hogy mióta a Top 50-ben vagyok, kevesebbet kapok, de szerintem ez hülyeség, mert a pontozás egyformán érvényes mindenkire.
Lehet, hogy rendszerhiba, vagy csak a pontozási rendszer változott volna? Jó lenne egy adminisztrátort is megkérdezni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!