Észrevettétek, mennyi kötekedős, rossz indulatú ember van itt?!
Bármilyen kérdésről legyen szó, 4-5 válasz normális hangnemű, majd jön "A Jani" aki elkezd nagyfiúskodni (lehet lány is) és jól leoszt mindenkit, s egy idő után már úgy jön ki, hogy te (a kérdező) vagy a hülye...
pl. egy nagyon primitív fiktív példán szemléltetve:
'Jól áll nekem a piros? képpel'
a. igen
b. nem
c. mér' hordassz pirosat, buz i vagy?
d. jajj a kis bu zi ...
e. amúgymeg mi ez a gatya, mér' nem szoknya? de abból meg mé' nem fekete inkább?
Erre gondolok. Miért kell a sok h ülye embernek beleszólni olyanba, ami már nem az ő hatásköre?!
Miért kell kötekedni???
Elhiszem, hogy sokan unatkoznak, és ha már nekik sz ar az életük akkor másnak is legyen már az, de félretehetnék egyesek a lenézést és ha nem tudnak érdemi választ adni, inkább hallgatnának.
Én pl. egy bizonyos fogyókúránál kértem írásban, a kérdés után, hogy ellenzők ne oktassanak ki, mert azokat kérdezem, akik tapasztalatból tudnak írni...az értő olvasók ezt nem vették figyelembe, a végén én voltam a nagyonhülye, mert "azzal" a diétával akartam próbálkozni...
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__23010..
Na itt van egy válaszoló, aki nem ért..csak minősíti a kérdezőt, holott nem ez volt a feladat, hanem a kérdésre nyújtani megfelelő segítséget..
Húú megnéztem..
tényleg jól leugatott az a gyökér:D
De tudod mit?Ez az ő szegénységi bizonyítványa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!