Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Hova tünt egy kérdés?

Hova tünt egy kérdés?

Figyelt kérdés
volt nem olyan rég még egy olyan kérdés, hogy milyen babátok lenne? egy képszerkesztő program segítségével lehetett "megtudni", persze poén az egész. Válaszoltam is rá, de a megválaszolt kérdéseim között sincs. Egyszerűen nem találom sehol, már a keresőbe is beírtam. Hova tűnt?
2009. ápr. 25. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
95%
Köszi :D
2009. ápr. 26. 10:05
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
Csak nehogy töröljék ezt a kérdést is! Egyszer én is megkérdeztem,hogy hova tűnt az egyik kérdés,aztán az enyémet is törölték... Pedig abban a kérdésben sem volt semmi extra.
2009. ápr. 26. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Ha egy kérdés nem kérdés, hanem felhívás egy honlap használatára, akkor azt töröljük. A gyakorikerdesek.hu oldal nem fórum, a szabályzat szerint kérdéseket lehet kiírni, nem ilyesmit. Ezért töröltük.

Mivel a gyakorikerdesek.hu más, mint a hagyományos fórumok, ezért az ilyesmi, illetve egyéb fórumjátékok nálunk nem megengedettek.

2009. ápr. 26. 13:22
 14/14 anonim válasza:
92%
Én voltam a babás kérdés:) Felteszem más formában, hátra úgy jó lesz:)
2009. ápr. 26. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!