Mit lehet akkor tenni, itt a gyk.hu-n, ha (? ) (lent)
Mit lehet akkor tenni, itt a gyk.hu-n, ha kiírtam egy kérdést, de nem érkezett rá normális válasz, kiemeltem, de még mindig nem tudom a választ - most azt írja ki, hogy "Ezt a kérdést már kiemelted egyszer, nem lehet újra." Ha kiírom új kérdésbe, akkor meg törlik. Ilyenkor mit lehet csinálni?
/ tudom, hogy terhes vagyok, és is szeretem a szilvásbuktát, és a hasonlókat:) /
Várj 1-2 napot, aztán kiírod újra, hátha nem törlik.
Amúgy meg TERHES VAGY!
Linkelt be ide a kérdést.
Nem egyszer találkoztam már ugyan ilyen kérdéssel ebben a témakörbe, és amikor ide belinkelte az eredeti kérdést azonnal kapott rá normális választ.
1.: ok, thx / am tudtam én, h terhes vagyok :)
2.: kb. fél éve regisztráltam ide, de kb. tényleg így van, lassan ez az oldal is valamelyik viccgyűjteményre kezd hasonlítani...
itt vannak, amikre kéne válasz:
*= ezekre kiegészítő választ várok
gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2071054-gta-4-ingyen-csak-ugy-tudom-megvaltoztatni-masodszor-1-ingyenes*-a-felhaszn
gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2223842-hogyan-lehet-a-google-tobbfiokos-bejelentkezesnel-modositani-az-elsodleges-e-mai
* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2210970-miert-ilyen-lassu-a-youtube
* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__2183721-hogyan-lehetne-azt-megoldani-hogy-a-googlechrome-nal-is-latsszanak-a-megnyitott
gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2057843-probaltam-atallitani-az-email-cimem-az-msn-en-livecom-de-vmit-nagyon-elallit
* gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2074290-szeretnem-frissiteni-a-s-galaxy-s-telefonom-a-legujjabb-androidra-a-kies-progra__oldal-1
* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2116040-hogyan-lehet-hogyan-melyik-programmal-virtualis-meghajtot-letrehozni-win7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!