Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Mit lehet akkor tenni, itt a...

Mit lehet akkor tenni, itt a gyk.hu-n, ha (? ) (lent)

Figyelt kérdés

Mit lehet akkor tenni, itt a gyk.hu-n, ha kiírtam egy kérdést, de nem érkezett rá normális válasz, kiemeltem, de még mindig nem tudom a választ - most azt írja ki, hogy "Ezt a kérdést már kiemelted egyszer, nem lehet újra." Ha kiírom új kérdésbe, akkor meg törlik. Ilyenkor mit lehet csinálni?

/ tudom, hogy terhes vagyok, és is szeretem a szilvásbuktát, és a hasonlókat:) /

2011. szept. 22. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Várj 1-2 napot, aztán kiírod újra, hátha nem törlik.

Amúgy meg TERHES VAGY!

2011. szept. 22. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Semmit. Ez az oldal nem azért van, hogy választ kapj egy normális kérdésre. Itt szabadon kitombolhatja magát minden rasszista/antiszemita, lehet panaszkodni a pénz miatt, jajveszékelni párkapcsolat miatt, előadni az összeesküvéselméleteidet, szellemekről ês ufókról hadoválni, szexszel kapcsolatban ordenáré hülyeségeket kérdezni, lehet viccelődni és röhögni, egy dolgot nem (vagy csak ritkán) lehet: normális kérdésre értelmes választ kapni..
2011. szept. 22. 18:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Linkelt be ide a kérdést.

Nem egyszer találkoztam már ugyan ilyen kérdéssel ebben a témakörbe, és amikor ide belinkelte az eredeti kérdést azonnal kapott rá normális választ.

2011. szept. 22. 19:17
 4/9 A kérdező kommentje:

1.: ok, thx / am tudtam én, h terhes vagyok :)

2.: kb. fél éve regisztráltam ide, de kb. tényleg így van, lassan ez az oldal is valamelyik viccgyűjteményre kezd hasonlítani...

2011. szept. 22. 19:58
 5/9 A kérdező kommentje:

itt vannak, amikre kéne válasz:

*= ezekre kiegészítő választ várok

gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2071054-gta-4-ingyen-csak-ugy-tudom-megvaltoztatni-masodszor-1-ingyenes*-a-felhaszn

gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2223842-hogyan-lehet-a-google-tobbfiokos-bejelentkezesnel-modositani-az-elsodleges-e-mai

* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2210970-miert-ilyen-lassu-a-youtube

* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdesek__2183721-hogyan-lehetne-azt-megoldani-hogy-a-googlechrome-nal-is-latsszanak-a-megnyitott

gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__2057843-probaltam-atallitani-az-email-cimem-az-msn-en-livecom-de-vmit-nagyon-elallit

* gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__2074290-szeretnem-frissiteni-a-s-galaxy-s-telefonom-a-legujjabb-androidra-a-kies-progra__oldal-1

* gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__2116040-hogyan-lehet-hogyan-melyik-programmal-virtualis-meghajtot-letrehozni-win7

2011. szept. 22. 20:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Halenda, halenda, ha-la-la-la-lenda :)
2011. szept. 25. 15:46
 7/9 A kérdező kommentje:
wtf
2011. szept. 25. 20:04
 8/9 anonim ***** válasza:
2011. szept. 28. 17:55
 9/9 A kérdező kommentje:
lol :)
2011. szept. 29. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!