Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Újabban vajon miért?

Újabban vajon miért?

Figyelt kérdés

Újabban vajon miért nem képesek sokan magát a kérdést beleírni a kérdés részbe? Mindenki valami frappáns címet ír oda, mintha fogalmazás dolgozat vagy blog lenne. Csak én unom, hogy minden kérdést meg kell nyissak, hogy megtudjam, tudok-e válaszolni rá, pedig egy tőmondat lenne az egész.

(És igen, azért írtam én is így a kérdést, mert ironizálok.)

2011. szept. 13. 15:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én az esetek 90%-ában meg sem szoktam nyitni az ilyen kérdéseket. Ha az illető nem veszi a fáradságot, hogy kiírja a kérdését láthatóan, akkor én sem veszem a fáradságot, hogy megnyissam. Miután sokat megnyitottam, aztán kiderült, hogy nem tudok rá válaszolni, meguntam.

Ezt is csak azért nyitottam meg, mert direkt a gyik kat.ba jöttem, ugyan mostanában milyen kérdések vannak itt, mert rég jártam erre.

2011. szept. 13. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
alapvetően Veled értek egyet. de vannak oylan kérdések, amikor leírom részletezve (mert mondjuk hosszú a sztori, és a részletezést írom meg előbb) és utána úgy érzem, hogy nem tudom mit emeljek ki belőle. de ez angyon ritka, én lényegre törő kérdést igyekszem fogalmazni, és teljesen igazad van
2011. szept. 13. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Második! Ilyenkor sztem a sztori lényegét legjobban jellemző két-három szót ki lehet írni a kérdésbe+ ( pl. ) Te mit tennél?

Ebből már nagyjából tudja az ember, hogy miről is lehet szó. Nem mindegy ugyanis, hogy:

Te mit tennél?-ver a férjem

Te mit tennél?-hárman vagyunk legjobb bnők...16l

Te mit tennél?-anyósom túlzottan bele szól a gyereknevelésbe

Mind családi kat.ban szokott lenni, de nem mindhez szólnék hozzá, mert pl. nincs gyerekem, tehát abba miért okoskodnék bele. Ha csak annyi lenne kint, hogy -Te mit tennél?- akkor egyikhez sem, mert nem nyitnám meg.

2011. szept. 13. 20:52
 4/5 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül, ez kicsit megnyugtat.

Köszönöm szépen!

:)

2011. szept. 14. 09:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Harmadik! 2. vagyok. Köszönöm, igazad van.
2011. szept. 14. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!