Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért teszik át örökké a...

Miért teszik át örökké a párkapcsolatos kérdéseket a szex, szerelem rovatba ahova főleg tinik irkálnak?

Figyelt kérdés
tudom hogy a szex-szerelem témakörben van a párkapcsolat rész is, de ide többnyire felnőttek írják a problémájukat, oda pedig többnyire 15-16 évesek írnak badarságokat. Miért teszik át örökké ahol fix hogy nem kap az ember értelmes választ?
2011. szept. 8. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
igazatok van, nekem is volt már, hogy átpakolták a kérdésem. Pedig együtt élünk, nemsokára házasodunk, ez szerintem elég családi kapcsolat.
2011. szept. 8. 13:00
 12/15 anonim válasza:
100%

én egyszer tettem fel egy kérdést a frissen összeköltözöttek anyagi viszonyaik elosztásáról (tehát elsősorban a párkapcsolati felekre kihegyezve) erre nem átpakolják az üzleti ügyekbe? -.-

majd ha a kitartott nőket, vagy a gáláns harmincasokat faggatom a megélhetésükről, oda fogom feltenni.

2011. szept. 8. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó:)) Én meg épp attól akadok ki, hogy a párkapcsolatos témák ebben a rovatban vannak. Ha van élettársad az is párkapcsolat, családi kapcsolat az eljegyzéstől kezdődik. És nem igaz, hogy csak tinik irkálnak oda, én kaptam már értelmes választ, tanácsot ott.
2011. szept. 8. 15:18
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
A házasság is párkapcsolat. Ha azzal kapcsolatos a kérdés, akkor átkerül. Nyilván a moderátorok nem tudják ki az aki férjezett vagy nős. Ha a kérdés egy párkapcsolati problémát feszeget, akkor oda kerül. :)
2011. szept. 8. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
szerelem, szexben kis tinik vannak, a családi kapcsolatokban pedig javarészt feminista élharcosok...egyik sem jó.
2011. szept. 9. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!