Miért teszik át örökké a párkapcsolatos kérdéseket a szex, szerelem rovatba ahova főleg tinik irkálnak?
Figyelt kérdés
tudom hogy a szex-szerelem témakörben van a párkapcsolat rész is, de ide többnyire felnőttek írják a problémájukat, oda pedig többnyire 15-16 évesek írnak badarságokat. Miért teszik át örökké ahol fix hogy nem kap az ember értelmes választ?2011. szept. 8. 11:55
11/15 anonim válasza:
igazatok van, nekem is volt már, hogy átpakolták a kérdésem. Pedig együtt élünk, nemsokára házasodunk, ez szerintem elég családi kapcsolat.
12/15 anonim válasza:
én egyszer tettem fel egy kérdést a frissen összeköltözöttek anyagi viszonyaik elosztásáról (tehát elsősorban a párkapcsolati felekre kihegyezve) erre nem átpakolják az üzleti ügyekbe? -.-
majd ha a kitartott nőket, vagy a gáláns harmincasokat faggatom a megélhetésükről, oda fogom feltenni.
13/15 anonim válasza:
Ez jó:)) Én meg épp attól akadok ki, hogy a párkapcsolatos témák ebben a rovatban vannak. Ha van élettársad az is párkapcsolat, családi kapcsolat az eljegyzéstől kezdődik. És nem igaz, hogy csak tinik irkálnak oda, én kaptam már értelmes választ, tanácsot ott.
14/15 anonim válasza:
A házasság is párkapcsolat. Ha azzal kapcsolatos a kérdés, akkor átkerül. Nyilván a moderátorok nem tudják ki az aki férjezett vagy nős. Ha a kérdés egy párkapcsolati problémát feszeget, akkor oda kerül. :)
15/15 anonim válasza:
szerelem, szexben kis tinik vannak, a családi kapcsolatokban pedig javarészt feminista élharcosok...egyik sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!