Szerinted nem lenne jobb ha külön autó és motoros alkategória lenne itt a közlekedés témában?
Engem is zavar!
(de amúgy nem csak autó-motor, hanem többi kategóriát is kel kéne osztani..)
Én is átlépem az autós kérdéseket, szerintem nem olyan nehéz de írj a szerkesztőségnek és hidd el örülni fognak a javaslatnak linkeld hozzá ezt is talán még jobban!
Még egy motoros
Ennyi erővel kerékpárosnak se kéne lennie. Amúgy az segéd motorkerékpár amit tanultok kb robogó szint és miegymás. Vagy aszt hiszed hogy ezeregyes gsxr-el is száguldozhatsz ami 300Km/h-val megy? Ha nem tudod a másik hogy haladhat akkor honnan tudod mit kell reagálnod a motorossal való problémád adódik. Azt se tudod hogy igazad van-e ha elütsz elütsz egyet. Vagy hol kéne haladniuk.
Én kamionra vizsgázom most és ha hiszed ha nem 90%ban kismotoros meg autós kérdéseket kapunk. Na én mit szóljak akkor?
Felesleges amit írsz kedves utolsó ugyan is hiába vannak együtt a motoros és autós témák, nem olvasom el a motorosokat, tehát így se úgy se fogom megtudni amit "tudnom kéne" a motorosokról.
A másik fele ,hogy a kérdések 90%-a arról szól,hogy milyen ez a motor meg az a motor és milyen alkatrész kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!