Miért van ennyi kérdés arról, hogy "miért pontoznak le folyton" vagy "kik pontoznak le folyton"?
Figyelt kérdés
most komolyan a kérdezők mit várnak? sajnos vannak ilyen k*csögök akik ezzel szórakoznak, de ezzel senki sem tud mit kezdeni.2009. ápr. 18. 22:55
1/4 anonim válasza:
mert zavarja őket hogy nem igazságos a lepontozás, ami jogos, de vannak olyanok is kaki meg a pontok miatt válaszolgatnak minden kérdésre...
2/4 A kérdező kommentje:
hát oké engem is zavar. de ha ilyen kérdéseket teszek fel nem fog semmi sem megváltozni. szerintem
2009. ápr. 19. 15:30
3/4 anonim válasza:
szerintem tünetjelző a sok ilyesmi kérdés, mivel nincs az életben sikerélményük, és itt kiadhatják magukból, ilyen kérdésekkel.
nekem tökmindegy, ki hogyan szavazza amit mondok, nem az számít nekem, és ha érdekel egy kérdés mindig megnézem a nem hasznosnak bizonyult kérdéseket is, mert gyakran helyes kérdéseket is lepontoznak, ha nem értenek vele egyet, ami szerintem tök értelmetlen.
pl. "tetszik-e a balázs név?" ha valaki nem-et írt azt leszavazták, és ennek így semmi értelme.
4/4 anonim válasza:
Húúúú, de zavar engem is...Ha olyat írok, ami nekik nem tetszik jön a 0%...!
Felmegyek politikára, és van egy kérdés, én tisztességel válaszolok rá, elmondom mi a véleményem:::: 0%....! :D
80%-ról jöttem le 0%-ra mióta politizálok :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!