Örülnétek neki, ha itt a GYK-n lenne egy olyan rész, ahol engedélyezett a trágár beszéd és a másik kritizálása a lényeg?
Figyelt kérdés
Nekem tetszene, mert szinte az összes eddigi feltett kérdésemre válaszok helyett kritizálások érkeztek. Trágár beszéd szerencsére még nem, de ennek örülök. Én sem beszélek úgy. Mi a véleményetek? Ha sokan egyetértenek velem, akkor talán csinálnak egy ilyen részt ide a szerkesztők. Ennek szerintem sokan örülnének.2011. aug. 24. 19:15
1/10 anonim válasza:
:D
Lehet, hogy te is amolyan polgárpukkasztó vagy a kérdéseidben. :D
2/10 anonim válasza:
egyáltalán nem, mert akkor a sok p@araszt itt élné ki magát.
3/10 A kérdező kommentje:
pont azért, hogy őket oda küldjük, a normálisakat meg a kérdésekhez.
2011. aug. 24. 19:48
4/10 A kérdező kommentje:
Kedves első, most belinkelem ide az egyik kérdésemet és döntsd el, hogy polgárpukkasztó-e, vagy nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-kerd..
Ez egy normális kérdés, de az az illető elkezdett vitatkozni.
2011. aug. 25. 10:42
5/10 shelli válasza:
Én örülnék neki! Pont ezért, hogy ott kiélhetik magukat. Jó ötlet :)
6/10 A kérdező kommentje:
Na, végre valakinek tetszik!!! :D
2011. aug. 25. 12:06
7/10 anonim válasza:
Viccelődtek!!! Semmi rosszat nem mondtak!
8/10 A kérdező kommentje:
Hát az az illető engem nagyon is megbántott a válaszával, amiket jelentettem is a modiknak.
2011. aug. 26. 15:21
9/10 anonim válasza:
Szépen, kedvesen kell kérdezni, és nem úgy össnye-vissznya kérdezni. Nekem eddig jópár kérdésem volt, sok helyen mondtam, hogy "kezdő vagyok" és megértően válaszoltak a legtöbb esetben. Egy kérdésemnél csak elhülyült az illető, olyat nem kell figyelni. Mindenesetre én is örülnék egy ilyen kategóriának, de félek, ha az meg is valósulna a hülyék méginkább a más kategóriákra hajtanak.
10/10 anonim válasza:
Hát ilyen gagyi kérdésre mint amit linkeltél mit vártál?!ez volt a véleményük,neked az a bajod h nem azt válaszolták amit előre elképzeltél...de akkor meg minek kérdeztél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!