PÁL/INKA kérdése:
Mit szólnátok hozzá ha az ide való regisztráláshoz kötelező lenne legalább a 100 IQ?
Figyelt kérdés
Mert ha legalább átlagos értelmi képességekkel rendelkeznek akkor nem lenne annyi idétlen kérdés mint pl lehetek így terhes stb.2011. aug. 19. 21:58
13/25 anonim válasza:
Kevesebben jönnének és csődbe menne az oldal. Kinek lenne az jó?
14/25 anonim válasza:
amm akor is bárki feljönne mert annyi esze mindenkinek van hogy megnézi a választ ha már az interneten lóg
15/25 anonim válasza:
és ez a iq-teszt szerinted hatással lenne az oldalra van akinek itt van 120 feletti is de elhülyéskedi az egészet
16/25 anonim válasza:
"kérdező neked tuti nincs meg a 100-as IQ:)""
ezt most miért irtad? semmi baj a kérdezővel és a kérdéssel.
17/25 anonim válasza:
egyet értek, zavaró amikor minden hülye beleokoskodik egy olyan kérdésbe, amihez semmi köze.
bár vannak olyan kérdések is, ahol nem kell inteligencia, csupán tapasztalatot kell leirni! azért van szükség a hülyékre is itt:))
18/25 anonim válasza:
szerintem azért írta hogy a kérdezőnek nincs 100-as iq-ja,mert ha lenne egy kis esze,már eleve nem olvasgatná mások kérdéseit,hogy utána itt verje magár hogy milyen értelmetlenek ...
ennyi,ha nem érdekel,minek olvasod el??
19/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, az téged nem zavar hogy szinte minden 2. kérdés az hogy: akkor így meg úgy és ezt meg azt tettük most lehetek terhes vagy hogyan mondjam el neki hogy nekem tetszik? Mert engem főképp az ilyen kérdések irritálnak és mint előzőleg már említettem ha minden 2. 3. kérdés erre irányul akkor ez már vérforraló nemde. Az még inkább hogy a szülő-gyerek kapcsolat hogy megromlott. Ezt a feltevésemet arra alapozom hogyha jobb kapcsolatot ápolnának akkor az efféle kérdéseket otthon meg lehetne beszélni.
2011. aug. 21. 16:19
20/25 anonim válasza:
engem nem zavar mert leszarom :D
LESZAROM TABLETTA 4EVER!!!!<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!