Mit lehet tenni az ellen ha lepontoznak?
Figyelt kérdés
Itt olyanra gondolok hogy pl véleményt kérdez valaki és lepontoznak meg humor kategóriában lepontoznak mikor viccest írtam... +a legidegesítőbb mikor olyanban próbálok segíteni valakinek amiben tényleg tapasztalatom van, a kérdező megköszöni és még is a válasz le van pontozva....2009. ápr. 14. 22:47
1/16 anonim válasza:
hát ez ellen sajnos nem sok mindent tudsz tenni..
a kérdező megköszöni, és le van pontozva, nem biztos hogy a kérdező pontozta le! de engem is idegesít.
2/16 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, vagy bevállalod, hogy ennyi buta ember van, vagy nem válaszolsz.
3/16 anonim válasza:
Számít ez valamit? Nehogy már ilyen hülyeségek miatt aggódj!
4/16 A kérdező kommentje:
csak reméltem hátha van valami megoldás...
mert így semmi értelme hogy írja h a válaszadók hány %-ban adnak hasznos válaszokat
2009. ápr. 14. 23:08
5/16 anonim válasza:
Röhögni lehet a sok idiótán akik hülyék ugyan, de azt hiszik okosak ha egy tök jó választ lepontozhatnak.
6/16 anonim válasza:
Én már nem is nézem a %-okat mivel nincs semmi értelme ezáltal hogy össze vissza pontoznak.Szerintem tese törödj ezzel,hadjd rájuk.
7/16 anonim válasza:
Nem kell torodni a pontokkal,mert vannak ilyen idiotak akik csak ugy pontozgatnak.Szerintem a kerdezo is tudja milyen idiotak vannak es attol,hogy levagy pontozva o meg talahatja hasznosnak a te valaszodat.En egyszer mindig elolvasom a valaszokat es lavonom a kovetkeztetest es csak utana nezem a pontozast,ha en 1 valaszt hasznosnak talalok nem fogom meggondolni magam mert valami barom lepontozta.Mit szamit az a pont ha segithattel:)
8/16 anonim válasza:
Az lenne a legjobb ha csak a kerdezo tudna pontozni, es o dontene el, hogy szamara mennyire hasznos egy valasz.
Amugy engem is sokszor lepontoznak, csak tudnam miert???
9/16 anonim válasza:
Hja, semmit nem lehet tenni.
Sokan mondják, hogy sz*junk bele, ha az idióták lepontoznak, és nem tehetek róla, de engem is bosszant a dolog néha :D
10/16 anonim válasza:
engem csak azert bosszatn, mert sokszor egyertelmü, hogy csak velemnykülönbseg miatt pontoznak le, mert leve nem is olyan a kerdes, amire egy valasz letezik, en megirom a velemenyemet, valaki lepontozza, mert neki mas a velemenye, viszont van olyan, aki ezert az en valaszomat megbizhatalannak talalja, hiszen nekem mondjuk most 88 %os a mutatom, de a masiknak meg 98... szerintem is az lenne idealis, ha a kerdezö pontozhatna, bar meg sokszor az is fura, mert elegge meg tudnak sertödni, ha nem az a valasz jön, amire szamitanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!