Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért szerettek itt lenni...

Miért szerettek itt lenni ezen az oldalon?

Figyelt kérdés
Hogy fair legyen, röviden leírom, hogy én miért: Először kíváncsiságból regisztráltam, de aztán nagyon függő lettem, így töröltettem magam. Lassan második éve gondozzuk itthon a férjemmel az ő nagymamáját, (már nagyon nehéz vele) nap közben én vagyok vele és anyósomék jönnek el segíteni, a vállalkozásomat is haza költöztettem, hogy többet tudjak segíteni. Bár jönnek az ügyfeleim ide, de mégis annyira monotonná vált az egész, hogy ismét úgy éreztem szükségem van másokra, a külvilágra, alig teszem ki a lábam itthonról, ezért újra regisztráltam. Ritkán kérdezek, de szeretem, ha használható válaszokat tudok adni, nem a pontok miatt, hanem mert segítettem, de bevallom szórakoztató, ha némelyik kérdés megmosolyogtat.
2011. aug. 11. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Röviden:ugyan ezért,kíváncsiság,
2011. aug. 11. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát én először is azért látogattam el ide mert:

Nem működöt a facebookom ,,és az iwiwem sem

unatkoztam és gondoltam belépek volt egy kérdés amire tudni akartam a választ és azt vettem észre hogy kedvesen és megértően választ kaptam jobban is éreztem magam azok után

aztán pedig egyre több kérdést tettem fel és elkeztem válaszolni az emberek kérdéseire és ez jó érzéssel töltöt el és így még mindig itt vagyok a másik dolog ami még jó benne az az hogy nem tudják ki vagy és ki kérdezte a kérdést ez is sok minden miat jó lehet szóval nem is rossz ez az oldal könnyű beregiszrálni is egyszerűen szeretem :D

2011. aug. 11. 20:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen, ez tényleg jó, hogy anonim :-) végül is ez lényeges, mert úgy gondolom sokszor feltesznek ciki kérdéseket, amihez nem szívesen vállalnák az arcukat, de mégis kellene valakitől a vélemény. "Amit máshol nem mertél, itt megkérdezheted"
2011. aug. 11. 20:37
 4/10 anonim válasza:
Az első kérdésemet kiváncsiságból tettem fel. Nagyon, de nagyon durván kaptam a negativ, elitélő válaszokat. Soha, senkitől még igy nem kaptam az arcomba!!! Az egy kicsit elgondolkodtató, hogy az anonimitásnak köszönhetően lehet, hogy épp egy engem személyesen ismerő ad választ. Lehet, hogy kedvenc tanárod vagyok, vagy a gyereked imádott dadusa, vagy a játszótéren velem szimpatizálsz legjobban, mert az élet fontos dolgait velem olyan jól meg tudod beszélni! De lehet, hogy egy utcában lakunk és naponta átfut az agyadon- milyen helyes egy kiscsaj- jó lenne barátkozni vele. Esetleg az autótokat szerelem, és annyira szimpi vagyok, hogy azért jöttök mindig hozzám a verdával. Persze a TESCO- ba is az én kasszámhoz állsz, mégha többen is vannak, mint annál a szigorú göndör vörösnél... Szóval ez vagyok én. És ha kiteregettem a "szennyest"- lehet engem nagyon utálni!!!
2011. aug. 12. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Én igazából egyre kevésbé szeretek itt lenni. Rengeteg az ostoba kérdés és a még ostobább válasz, hasznos válasz helyett sokan csak ítélkeznek, kritizálnak, vagy ha én válaszolok, ráadásul szerintem hasznosan, a kérdezőnek akkor sem felel meg a válasz, meg ha valakinek nem tetszik a válaszom, már pontoz is le, ha hasznos a válasz, ha nem, de felfele aztán alig pontoz valaki. Néha azt sem tudom mit keresek itt.
2011. aug. 12. 13:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Azért mert szeretek jókat nevetni..:D

Van akik olyan buta kérdéseket tesznek fel, és válaszokat mondanak, hogy rajtuk csak nevetni lehet.:D

2011. aug. 12. 15:48
 7/10 A kérdező kommentje:
00:13 nagyon igazad van. Ezen már én is elgondolkodtam, hogy mennyire megítélnek egy egyszerű kérdésből, holott nem is ismernek. Többek közt az lehet az oka, hogy néha ostobának hangzik a kérdés, mert vannak szabályok, hogyan kérdezzünk. Talán néha nem is kérdésnek szánják, hanem szeretnék megosztani a problémát. Én nagyon ritkán kérdezek, össz. 3 kérdést tettem fel eddig, pontosan azért amiért te, a válasz sokszor támadás. Valamiért mégis szeretünk itt lenni, mert itt vagyunk, ezért tettem fel ezt a kérdést. Látom ,hogy sok embert kikezdenek, mégis itt vannak, bele mennek a csipkelődésbe.
2011. aug. 12. 16:12
 8/10 A kérdező kommentje:
13:12 veled is egyet értek, de valami mégis itt tartja az embert. Utolsó: nevetni én is szeretek :-)
2011. aug. 12. 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
mer' sajt
2011. aug. 13. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért, hogy választ kapjak a felmerülő kérdéseimre. Amúgy néha mások kérdéseire is válaszolok.
2011. aug. 14. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!