Miért nem fejlesztik a gyk weblapot?
Szubjektív Véleményem:
Gondolom a fejlesztők sem számítottak arra, hogy miként és milyen huzammal fog menni ez az oldal ezért csak azt a célt próbálja szolgálni amiért létrejött: Gyakori Kérdések-et megválaszolni. A jelenlegi weblap ezt a lehetőség lehetőleg tökéletesen nyújtja , másra meg miért lenne szükség? Ha az rendben van, akkor minden ok. :)
Egykét módosítás tényleg nem ártana, amit említettél , hogy pl tudjunk replizni a másiknak, és ne időpontosságot kelljen leolvasnunk ha válaszolni akarunk valakinek. De hát a fene se tudta egykor, hogy párbeszédek is kialakulnak a válaszokban :) De amíg ez nincs semmilyen formában szóvá téve addig ne várjunk semmit, ha csak majd a karbantartók úgy gondolják, hogy ideje ráncba szedni a külsőt és tuningolni. :)
A lakásodat is folyamatosan takarítod, átrendezed, felújítod.. Ha valamire nem gondoltál a legeslegelején, és akkor már az örökre úgy marad? Ez soha nem lehet indok.
Érdekes módon a többi weblapon tudnak módosítani a visszajelzések és igények szerint.
Láthatják nagyon jól, hogyan használják az emberek az oldalt. Biztos vagyok benne, hogy moderátorok is tudnak egy csomó dolgot, amin lehetne javítani.
Ha ilyen okos vagy akkor fordulj hozzájuk az ötleteiddel, de ne engem támadj, mert felőlem akár meg is szűnhetne az oldal. Legalább kevesebb ostobaságot kell orvosolni...
De ha már hasonlatokkal élünk , nem hiszem, hogy a házad színét évente változtatjátok ^^, illetve a bútorokat sem havonta cserélitek ^^
Conflagrator, vegyél már vissza, senki nem támadott téged.
Nem a ház színéről volt szó, és nem havonta történő átalakításról. Hanem pl. arról, hogy ha valamibe állandóan bevered a térded, vagy valamit állandóan kerülgetned kell, arrébbtolod... (pl. rendszeres felhasználói hibákat/kénylemetlenségeket említettem, nem azt, hogy miért kék az oldal).
Conflagrator, olvasd el mégegyszer, amit írtam, talán előbb-utóbb megérted :) Nincs kedvem ismételgetni.
Köszi!
Nekem meg nincs kedvem visszajárogatni ide azért mert sír a szád. Megértettem elsőre is csak reméltem, valami pontasosabb érvet is feltudsz mutatni, mint a hülye felhasználó kényelem.
1, Mint láthatod talán én voltam aki próbált választ adni , neked az se jó ^^ , mert más kb tojt erre a kérdésre. (
2, Fogalmam sincs miért érdekel egy honlapnak a felhasználási kényelmei, amiért létrejött annak érdekében tökéletesen működik. Esetleg az életed 50%-át tenné ki, hogy mivé lesz a honlap karbantartása? Nekem továbbra is csak egy honlap marad a sok közül, fogd fel te is így.
De gyerünk köss bele ebbe is....csak egy helyben fogsz toporzékolni, mert ezt a kérdést nem is itt kellet volna feltenned hanem a karbantartónak. :) :P
"pontasosabb érvet is feltudsz mutatni, mint a hülye felhasználó kényelem"
Minek kellene más érv? :)
Látom, nem vagy valami felhasználóbarát, nem akarod átnevezni magad Dúlifúlira? Jobban illene hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!