Ki lehet tiltatni valakit a Gyakorikérdésekről?
Elhihetitek, hogy nem célom minden csókát beköpni, akinek nem szimpatikus a képe, viszont van konkrétan egy illető, aki már az őrületbe kerget.
Egy bizonyos témánál (szándékosan nem írom, hol) szinte minden kérdésnél megjelenik és ugyanazt a sületlen dumát löki.
Eleinte még elviseltem, mert hát neki is joga van itt lenni és elmondani a véleményét.
Viszont egyszer leálltam vele megvitatni, hogy mennyire nincs igaza (nem csak az én véleményem szerint, objektív, tényszerű dolgokban is). Ketten érveltünk ellene, a másik srácot pedig már az őrület határára juttatta a csúsztatásaival, provokációival és hazudozásaival.
A végére már teljesen összezavarodott a hazug feje, de pár nap múlva, egy másik kérdésnél, megint megjelent ugyanazzal a szöveggel, mintha mi sem történt volna.
Teljesen destruktív a viselkedése és észérvekkel nem lehet rá hatni, csak löki a maga sóderét.
Nem lehet az ilyet valahogy kitiltatni?
Elvileg jelenteni tudod a moderátoroknál.. persze nem tudom mennyit ér, hisz nem nagy dolog újra regisztrálni...
Talán próbáld meg nem reagálni, hátha képes ráunni a hülyeségére, ha nem foglalkoznak vele.
Az oké, hogy leírja a véleményét, de azt normálisan és nem destruktívan kéne.
Kérdező, szerintem jelentsd a modiknak a dolgot, linkeld nekik azokat a kérdéseket, amikbe beírt és talán bannonlják az IP-jét és akkor újraregisztrálni sem tud.
Ha csak simán hülyeséget állítana, azt még elviselném.
De az zavar, hogy egy fél éves vita után, amiben kb. minden érvét megcáfoltam, még mindig teljesen ugyanazt hangoztatja.
Kedves 12:00-ás!
Jól hangzik.
Lehet, hogy ez most hülye kérdés lesz, de hogy tudok nekik írni?
én már voltam kitiltva asszem 6 hónapig.
vagyis nem tudtam válaszolni meg kérdezni de regisztrálni igen... mert az az adminoknak kell... minél többen legyenek regizve, de ne tudjanak csinálni semmit... azért tiltottak ki mert "reklámoztam" egy kérdést, de nagyon sürgős volt a téma.
Nincs neve.
Legalábbis én még nem láttam, hogy használt volna bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!