Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » TOP50 Mennyit időt töltetek itt?

TOP50 Mennyit időt töltetek itt?

Figyelt kérdés

Alice_in_wonderland, amd1800+, Anni25, Az Operaház fantomja, Baloghkitti, bix, borsi, Bozsemoj Hiláriusz, börnus1, Carraire, Christine_, dedimama, drinking straw, Eleniel, Elfi_@, Ericka, escargot, Eva-Maria, Evics, Fruits Punch Samurai, ghilea, h. gabor80, Jancsovicsné Sz. Zsu, Joe Alkesz, Júliácska, Kashya, kékáfonya, Kisibolya, Kismukika, Korcsolya, LN88, mark86, MBea, miguel, napietus. Blog.hu, nyulambulam, Paulik István, Peter06, Smartguy86, Stinka, Tikki, Tóth Teodóra, Totyaa, valakivalamik, VaniliaHime, WhiteLabel, Wick, yoppa és Zordan86 mennyit időt töltetek itt?

Kerti Sirály

2011. júl. 12. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Joe Alkesz vagyok :)

2-3 naponta kb. 3-4 órát (vagy ahogyan az időm engedi…)

2011. júl. 17. 23:24
 2/3 anonim ***** válasza:
4%

Joe Alkesz akkor elég gyorsan, rövid és tömör válaszokat adhatsz valószínű, és látom elég sokat értékelsz a többség véleményével egyezően:

Ebben a kategóriában - Toplista - Egyéb kérdések kategória:

1. Össz. pontszám 2754, Pont kérdésért 6, Pont válaszért 2649, Pont értékelésért 99,

De az össz toplistán - Toplista - GyakoriKerdesek.hu

26. Össz. pontszám 4081, Pont kérdésért 12, Pont válaszért 3959, Pont értékelésért 110,

93%-ban hasznos válaszokat adsz.

Látom anyag benned a megfelelési vágy.

Kamasz fiú lehet kiegyen súlyozott családi élettel, bár nem biztos ez mindig így volt. Könnyen lehetsz nagyon fiatal. És szereted a szüleidet, bár vannak konfliktusok, de ezek rendre megoldódnak. Még kamaszként is szerettél megfelelni az a szabályoknak. Bár ezek lehet hogy első sorban a társasságod szabályai voltak.

2011. júl. 18. 16:51
 3/3 anonim ***** válasza:
98%

[off] sorry…

1. Az imént nem azért válaszoltam, hogy ítélkezzenek felettem, vagy, hogy értékeljenek – bár felettébb kedvelem, ha foglalkoznak velem!… :)

2. Egyedüliként én válaszoltam a felsorolt felhasználók közül. Nem hiszem, hogy leszúrást érdemelnék – legalábbis ezért.

3. Huszonkét éves vagyok - de sokak szerint száz éve halottnak látszom. :)

4. Kizárólag ennyire adok rövid, és tömör válaszokat, pl.:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1995259..

http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__1997187..

5. Igaz, hogy nem lógok napi rendszerességgel, órák hosszat az oldalon (most is csak véletlen akadtam ”rád”…), viszont - nagypépűségből mondom - egyszerre két toplistát is vezetek (”Egyéb kérdések”, ”Szórakozás”), és mint látható: 93%-ban adok hasznos válaszokat, ergo, talán mégsem írhatok akkora baromságokat - bár, talán mégis, ha a ”fenti kettőt” vesszük példa gyanánt. :))

6. Ugyanolyan mennyiségben értékelek a többség véleményének nem megfelelően, mint azzal megegyezően – lázadó vagyok, de féltem a pontszámaimat!!…

7. A kiegyensúlyozott családi kapcsolataimról: a rokonaim 90%-val, már, vagy nyolc éve nem beszéltem (még magammal se) - ne firtassuk!!…

8. Nem szívelem a szabályok betartását – ám néha rákényszerít az élet…! ;)

9. 3 perc alatt válaszoltam erre - de éveknek tűnt.

10. ♪ Calgonnal a mosógép is tovább él ♫ - mert anyag bennem a megfigyelési vágy, bár ezt jól titkolom! :D

ui.: Nem azért reagáltam ily módon, hogy megsértselek, vagy, hogy bárkinek is a lelkébe gázoljak (ha ez mégis megtörtént, utólagosan bocsánatot kérek…), csupán jelezni akartam, hogy micsoda emberismerő vagy; mondhatni: kiváló!!!... :) Emelem kalapom, hogy két sor alapján ilyen jól kiismertél… :)))

Üdvözlettel: Joe Alkesz tükörképe

2011. júl. 18. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!