Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Összességében mik a tapasztala...

Összességében mik a tapasztalatok? Beváltak az itt kapott válaszok, a gyakorikerdesek.hu-n?

Figyelt kérdés

Én már irkálok egy ideje mindenféle témában. S olvasom is sokat az oldalt. Néha tetszik, néha viszont borzadályokat olvasok. Mindenesetre szeretek itt lenni.

Nektek mi a véleményetek? Hasznos ez az oldal, vagy nem annyira?

2011. júl. 6. 13:44
1 2
 11/17 anonim válasza:
nagyon fontos lenne! valaki leírná nekem, hogy hogy lehet ezen az oldalon kérdést feltenni? PLS:))
2011. júl. 6. 15:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor ha cserébe felpontozol. :)

Bemész abba a kategóriába és alkategóriába, amibe fel szeretnéd tenni a kérdést, aztán rányomsz arra a bal oldalon, hogy Új kérdés. Ennyi.

2011. júl. 6. 15:09
 13/17 A kérdező kommentje:

Belemész egy kérdéskörbe. Majd annak az alkategóriájába. S ott felül látott: hogy "Új kérdés ebben a témában"

Vagy valami ilyesmi. :-)

2011. júl. 6. 15:10
 14/17 anonim válasza:
nagyon aranyosak vagytok, köszönöm!
2011. júl. 6. 15:14
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

Attól,hogy valaki fiatal még nem kell elkönyvelni bunkónak,tudatlannak,poénból itt tartózkodónak stb. . Valószínűleg közöttük is van olyan aki segítségre szorul/hasznos tanácsot tud adni!Ez olyan mint a rasszizmus!Attól még,hogy sok cigány munkanélküli,buta,rossz előéletű stb. még nem kell az összeset ilyennek elkönyvelni!

15/L

2011. júl. 6. 22:16
 16/17 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon jó ez az oldal.Nekem például nagyon jó tanácsokat szoktak adni nagyon sok témában ... és nekem is jól esik ha másoknak segíthetek.Sőt néha még meg is nevettet :P
2011. júl. 11. 08:38
 17/17 anonim válasza:
Sokat segít, ha aggódok és megkérdezhetem.
2011. júl. 17. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!