Mi ez a "Szilvás bukta, mert azt szeretem. " mánia?
Figyelt kérdés
Ki találta ki,és minek irkálják értelmetlenül?
Engem nagyon idegesít,hogy minden sz*rhoz odaírják...
2011. júl. 6. 00:58
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
engem is idegesít, bár gondolom ez a célja, mert egyáltalán vicces, és ezt ő is tudja
3/18 A kérdező kommentje:
Megnéztem a videót,valóban vicces,de csak ott.
Itt nagyon nem az. :S
Köszi a válaszokat,de jöhetnek még vélemények,hogy idegesít-e még valakit,vagy ilyesmik(:
2011. júl. 6. 13:28
4/18 anonim válasza:
Engem is idegesít, de jól lepontozom azokat, akik ezt irják be hasznos válasz helyett. Amugy eddig én sem tudtam, mi ez.
5/18 A kérdező kommentje:
Én is lepontoztam az ilyeneket ;)
De mivel itt mindenki hasznos választ adott,mindenkit felpontozok(:
2011. júl. 6. 15:01
6/18 anonim válasza:
Kiváncsi leszek, mennyi idő fog eltelni, míg valaki beírja majd ide is a már említett mondatot. :S
7/18 anonim válasza:
Ne ez a másik mánia. Van aki annyit ír minden kérdéshez, hogy "Szerintem terhes vagy.". Szánalmas. Na mindegy, őt is jól lepontoztam.
10/18 anonim válasza:
facebook-on is valaki oda írja minden körkérdéshez. engem nem zavar. mindenki ismeri őt és mégsem. lehet h egyik osztálytársad vagy pont legjobb haverod. vagy csak a szomszéd srác....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!