Miért kell mindent kérdést szétoffolni?
Az oldal nem süllyed sehova, nagyon szép profitot termel. :)
Az emberek süllyednek mélyre. Oka? Mert névtelenséget ad. Ha ki lenne írva, hogy Horváth Ádám, Debrecen, Debreceni út 104 2/B lakás, akkor nem lenne ekkora arcuk.
A való életben nem tehetik ezt meg, mert kapnak az arcukra. Itt még lehet.
Számít ez az oldal? Őszintén. Aki családi rovatba ír, az úgyis tudja a választ a kérdésre, csak megerősítést kér. Aki az egyéb rovatba ír, az pedig nem ismeri a Google-t. A kérdések 1% értelmes, és nem kereshető a Google segítségével. Miért van mégis az oldal? Mert a "lakosok" tartják fenn, és a gyűlölködés, veszekedés, odamondás népszerű sport.
Igen, ezt én is így látom.
Engem múltkora baba-mama rovatban pontoztak le kegyetlenül, csak mert valakivel nem értettem egyet. Megkérdezi valaki valamiről, hogy az jó vagy nem, amit ő kitalált - és ha nem helyeselsz, akkor megkapod a magadét. Akkor minek kérdez, ha már eldöntötte?! De ha ez másokat boldoggá tesz...
A másik: a bunkó kérdezők. Ma is jártam úgy, hogy házi praktika-ügyben adtam egy választ, erre a kérdező visszaírt valami olyan minősíthetetlent, hogy csak na. Nem tudom, hogy félreérthette-e vagy csak kötözködni akart... Az utóbbi időben gyakori, hogy maga a kérdésfeltevő "köszöni meg" a válaszokat minősíthetetlen hangnemben.
Ez van.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:45
Te nagyon he vagy....
Rumanu vagy mi?:D
Vagy is valami csörgedezik az ereidben mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!