Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nagyon gyorsak mostanság a...

Nagyon gyorsak mostanság a moderátorok, nem?

Figyelt kérdés

kitöröltek egy gyilkosságról szóló kérdést [rem mentették IP-t és ha valamiről hallunk, a rendőrség felé jelzik..]

meg most egy "qrvákról szólót.." :DD::D

nem rossz ez az oldal :)

2011. júl. 1. 16:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De írja már le valaki hogy mégis mi volt az a gyilkosságos kérdés :D
2011. júl. 1. 16:54
 12/16 A kérdező kommentje:
jah, ugyanaz.
2011. júl. 1. 17:14
 13/16 A kérdező kommentje:

Hát, sztem csaj írta.. végig olvastam, de képet nem készítettem.. semmi konkrétumot nem írt le benne tényleg.

páran kérték a részleteket, de mire szegény csaj leírta volna, már törölték is a kérdést..

fogalmam sincs, olyanokat írt, hogy leépítette vagyonilag, szellemileg, fizikailag és minden értelemben, sőt a tehetségét is.

:(

2011. júl. 1. 17:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem kell külön oldal,kérdezhetsz akármit,akárhol,mert már összevegyültek a kérdések.
2011. júl. 2. 06:31
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

egy több mint 200 válaszos kérdést töröltek miattam ahova szüntelenül írtam hogy ez egy fa ez egy fa ez egy faaaa....

folyton törölte a moderátor és mikor küldtem volna el ez egyik választ kidobott a kategóriába XD

2011. júl. 2. 12:35
 16/16 anonim ***** válasza:
Igaz,legyenek is gyorsak sok esetben kell is.
2011. júl. 3. 06:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!