Miért nem enged ide engem bejelentkezni, semmijen böngészőben sem? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nos, már egy jó ideje nem enged ide bejelentkezni, amikor beírom az emailcímet, meg a jlszót, és rá megyek hogy "bejelentkezés" vagy enter, akkor utána egyszerüen nem történik semmi, nem ír ki se olyat, hogy hibás jelszó/felhasználónév, semmit sem ír ki, egyszerüen úgy marad, mint amikor beakarok jelentkezni, most is úgy jelentkesztem be, hogy az email címemre kültem egy jelszóemlékesztetőt, és onnan be tudtam lépni, de így szimplán, a http://www.gyakorikerdesek.hu/belepes itt egyszerüen nem csinál semmit, amikor rámegyek, hogy bejelentkezés, vagy enter, nos miért nem enged engem bejelentkezni? és semmijen böngészőben nem enged bejelentkezni, egyszerüen nem csinál semmit, FONTOS LENNE megtudni, hogy miért nem enged engem bejelentkezni2011. jún. 23. 16:45
12/13 A kérdező kommentje:
hááát.. igazán kössz a válaszokat... sokra nem mentem vele... xDD
2011. aug. 6. 21:53
13/13 anonim válasza:
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-19 11:58 <--- vagyok:)
esetleg levél,a GYIK -nak?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!