Miert nem lehet osztalyozni a valaszokat mas szempontbol is?
Figyelt kérdés
pl. vicces valasz2009. márc. 23. 10:24
1/7 anonim válasza:
Emiatt az egy szempont miatt (hasznos-nem hasznos) is megy a marakodas es ertelmetlen bosszankodas, mi lenne itt, ha meg tobb szempont alapjan pontozhatnank?
2/7 anonim válasza:
Na még csak az kéne. Én mondjuk vastagon lesz....m, ha lehúzzák a válaszomat, én tudom hogy jó és hasznos, és legfőképp igaz !!! ami ugye nagyon szokott fájni általában. KÉpzeld el mi menne itt, ha még máshogy is lehetne osztályozni. Ezt is meg kéne szüntetni, vagy legalábbis lekorlátozni, hogy csak a kérdező értékelhessen.
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy meg lehetne jól is oldani.
Dolgozd ki az ötletet, és tedd fel ide, vitára :-)
4/7 A kérdező kommentje:
nem a pontozas miatt, az nem erdekes szerintem es telesen folosleges a toplista az csak arra osztonoz, hogy minden nap benezz erre az oldalra, hanem hogy tobb kiszuresi lehetoseg legyen. ugy ahogy lehet valasztani hogy csak a hasznos valaszokat nezem meg pl.
2009. márc. 23. 11:56
5/7 A kérdező kommentje:
+annak, aki vitazni akar talan jobb lenne, ha lehetne tovabblepni a kerdeseknel. Akkor meg csak tenyleg a valaszok lennenek a kerdes alatt es nem pedig a civakodasok is.
2009. márc. 23. 11:59
6/7 anonim válasza:
Ezt én is támogatnám, pl. aszerint, hogy egyetértek-e azzal, amit leírt. Pl. volt olyan kérdés, hogy ti felszeditek-e a kutyapiszkot a kutyátok után. Aki azt írta, hogy nem, annak hasznos volt a válasza, mert a kérdésre válaszolt és helyeset, ezért nem nyomhatok pirosat vagy szürkét, de ha zöld kezecskét nyomok, az olyan, mintha egyetértenék azzal, hogy így csinálja.
7/7 anonim válasza:
Magával a vicces válasszal nem lenne baj, ha az a kérdéssel kapcsolatos, és helyes választ ad a feltett kérdésre! (nem félre érthető, vagy egyenesen rossz, válasz).
De hogy ezt még pontozni is lehessen??? nagyon meggondolandó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!