Miért van az, ha általában mindenkinél okosabb vagyok, mégis csak 59%-ban adok hasznos válaszokat?
Vitapartnerhez egy értelmes vitaindító kérdés is kéne. Te olyat nem tettél fel.
Többen megmondták, azért kevés a százalékod, mert lepontoz, akinek nem tetszik a stílusod. Ennyi.
Mivel nem tudjuk, hogy hol és mit válaszoltál, ezért azt nem tudjuk megítélni, hogy kinél vagy okosabb, bár én úgy gondolom, hogy az az okos aki nem a %-okkal foglalkozik ezen az oldalon hanem a kérdésekkel és a válaszokkal.
LOOOOOOOOL
Mindenki szerint f@szfej vagy, ez milyen érzés?
"Miért van az, ha általában mindenkinél okosabb vagyok, mégis csak 59%-ban adok hasznos válaszokat"
aki le tud írni egy ilyen ellentmondásos mondatot, az még nem lát át mindent - ezért.
Sosem gondoltam volna, hogy a % számít.
Ha értékelem a kérdésemre adott válaszokat, akkor nem az a szempont, hogy az illető eddig milyen arányban adott hasznos válaszokat, hanem számomra mennyire volt kielégítő a nekem adott válasz.
Most regisztráltam, úgyh nincs %-os eredményem a válaszokra:) Szerintem gondold végig a következő pár dolgot:
1, Először is ne törődj, azoknak a válaszoknak a tartalmával, amik szándékosan sértegetők! Azon viszont gondolkodj el, hogy miért kezdtek el sértegetni!
2, Miért gondolod, hogy mindenkinél okosabb vagy? Azért mert sok mindent jobban tudsz náluk? A műveltség nem azonos az intelligenciával!
3, Lehet művelt és értelmes vagy, de ez sem minden. Az érzelmi intelligencia legalább olyan fontos, főleg egy olyan fórumon, ahol az emberek segítséget kérnek. Az arrogáns, kioktató válaszok sok esetben nem csak, hogy nem hasznosak, hanem ártalmasak is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!