Nem gáz dolog ha valaki úgy kerül a toplistán az első
helyekre hogy, "szinte" csak pontoz, és alig válaszol vagy
kérdez?
Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 10:55
1/9 anonim válasza:
Nézőpont kérdése... Általában olyankor jut eszembe megnézni a toplistát mikor elolvasok egy-egy ilyen jellegű kérdést. Na most megnéztem és benne vagyok az első százban úgy, hogy a pontjaim kb 85%-át válaszok miatt kaptam. Akkor ez is gáz, nem?
2009. márc. 18. 11:27
2/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, de nekem egyáltalán nem az a fontos, hogy mennyi pontom van hanem hogy értelmes választ kapjak a kérdésemre és ha tudok én is válszolok. Amúgy sem tudja senki, hogy ki áll az elso 10helyen, akkor meg nem mindegy mennyi pontom van?
2009. márc. 18. 11:29
3/9 anonim válasza:
De gáz! Már én is néztem. Az ilyen ember nem azért jön ide, hogy választ kapjon meg segítsen másokon, hanem unatkozik és azt élvezi, hogy nyomkodhatja a kezeket és ettől ő áll az első helyen. :( Szánalmas...
2009. márc. 18. 12:18
4/9 anonim válasza:
Hát elég durva 20-30 ezer pontokat összeszedni csak a véleményezéssel. Szerintem is gáz.
Gondolom az ilyen pontgyűjtögetők vadásszák (vagy írják) az olyan gázos kérdéseket mint "hány éves vagy?" "fiú vagy vagy lány", ott aztán a 40-50 válaszokat "értékelve" jó sok értékelési pontot gyűjthetnek.
2009. márc. 18. 13:23
5/9 anonim válasza:
a hány "éves vagy" kérdés író (vagyis én) 2200 körüli helyen van, 74 értékelésre adott ponttal. :)
A kérdésem célja pedig az volt, hogy megtudjam hány 18 év alatti van köztünk. Mert a válaszok és kérdések néha elég komolytalanok, gyerekesek. Remélem ezzel nem bántok meg senkit, csak tényleg másképp gondolkodik egy 13 23 és egy 53 éves
2009. márc. 18. 15:47
6/9 anonim válasza:
Ilyen nevekkel: Anyamaci, anyóca, napsugár, edesanya, baba inkább gyeden lévő anyukák a listavazetők. Már abból is gondolom, hogy ez a téma, ahova a legtöbb kérdés érkezik
15:47 voltam
2009. márc. 18. 16:10
7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom ők inkább ráérnek ilyenekre hogy pontozzanak meg írjanak, mármint akik gyeden vannak és hasonlók...
2009. márc. 18. 20:01
8/9 anonim válasza:
Gyeden vagyok,biztos van igazság abban amit írtok,de hogy pl. én ráérjek az túlzás,szerencsére nem vagyok elsők között de nem is akarok,nem ez a lényeg,jó néhány bizonytalan kérdésemre értelmes választ kapni.Azért irígylem azt aki ráér ezerrel pontozgatni másokat,csakhogy első legyen,mintha jelentene valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!