Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Nem gáz dolog ha valaki úgy...

Nem gáz dolog ha valaki úgy kerül a toplistán az első helyekre hogy, "szinte" csak pontoz, és alig válaszol vagy kérdez?

Figyelt kérdés
2009. márc. 18. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
99%
Nézőpont kérdése... Általában olyankor jut eszembe megnézni a toplistát mikor elolvasok egy-egy ilyen jellegű kérdést. Na most megnéztem és benne vagyok az első százban úgy, hogy a pontjaim kb 85%-át válaszok miatt kaptam. Akkor ez is gáz, nem?
2009. márc. 18. 11:27
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem nem gáz, de nekem egyáltalán nem az a fontos, hogy mennyi pontom van hanem hogy értelmes választ kapjak a kérdésemre és ha tudok én is válszolok. Amúgy sem tudja senki, hogy ki áll az elso 10helyen, akkor meg nem mindegy mennyi pontom van?
2009. márc. 18. 11:29
 3/9 anonim ***** válasza:
92%
De gáz! Már én is néztem. Az ilyen ember nem azért jön ide, hogy választ kapjon meg segítsen másokon, hanem unatkozik és azt élvezi, hogy nyomkodhatja a kezeket és ettől ő áll az első helyen. :( Szánalmas...
2009. márc. 18. 12:18
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Hát elég durva 20-30 ezer pontokat összeszedni csak a véleményezéssel. Szerintem is gáz.

Gondolom az ilyen pontgyűjtögetők vadásszák (vagy írják) az olyan gázos kérdéseket mint "hány éves vagy?" "fiú vagy vagy lány", ott aztán a 40-50 válaszokat "értékelve" jó sok értékelési pontot gyűjthetnek.

2009. márc. 18. 13:23
 5/9 anonim ***** válasza:
99%

a hány "éves vagy" kérdés író (vagyis én) 2200 körüli helyen van, 74 értékelésre adott ponttal. :)

A kérdésem célja pedig az volt, hogy megtudjam hány 18 év alatti van köztünk. Mert a válaszok és kérdések néha elég komolytalanok, gyerekesek. Remélem ezzel nem bántok meg senkit, csak tényleg másképp gondolkodik egy 13 23 és egy 53 éves

2009. márc. 18. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen nevekkel: Anyamaci, anyóca, napsugár, edesanya, baba inkább gyeden lévő anyukák a listavazetők. Már abból is gondolom, hogy ez a téma, ahova a legtöbb kérdés érkezik

15:47 voltam

2009. márc. 18. 16:10
 7/9 A kérdező kommentje:
Gondolom ők inkább ráérnek ilyenekre hogy pontozzanak meg írjanak, mármint akik gyeden vannak és hasonlók...
2009. márc. 18. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Gyeden vagyok,biztos van igazság abban amit írtok,de hogy pl. én ráérjek az túlzás,szerencsére nem vagyok elsők között de nem is akarok,nem ez a lényeg,jó néhány bizonytalan kérdésemre értelmes választ kapni.Azért irígylem azt aki ráér ezerrel pontozgatni másokat,csakhogy első legyen,mintha jelentene valamit.
2009. márc. 19. 05:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Pl.Anyamaci???Csak pontoz,alig válaszol!!!
2009. ápr. 15. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!