Kezdőoldal » Egyéb kérdések » GYIK » Miért nincs beszüntetve a...

Miért nincs beszüntetve a lepontozósdi?

Figyelt kérdés

Egyes témakörökben már arra megy ki az egész, hogy lepontozni minél jobban. Ami miatt szinte nemis a kérdésekre adják a választ sokan, hanem okoskodnak és emiatt vita alakul ki.

Az lenne a legjobb, ha egy adott kérdésre adott válaszoknál csak az tudjon pontozni, aki a kérdést feltette.

De a legjobb az lenne, ha be lenne fejezve ez a pontozósdi. Csak vitát és indulatokat kelt!

2009. márc. 17. 12:25
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Én is kértem már ezt. Meg szerintem ezzel sokan egyetértenek. Annyira fölösleges. Senki nem ez alapján dönti el, hogy melyik válasz a hasznos. Max azt tudnám elképzelni értelmes ötletnek, hogy valahogy jelölni lehetne, hogy a kérdező számára melyik volt a leghasznosabb. Vagy hogy csak pozitív irányba lehessen pontozni. Pl. ha valaki hasznosnak ítél egy választ, ad rá egy csillagot. Ennyi. Nem lennének nem hasznos válaszok, csak nagyon hasznos válaszok. Szerintem sokkal értelmesebb dolog lenne.
2009. márc. 17. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Ezzel én is egyet értek! Én is adtam már rengeteg olyan kérdésre választ, amire tuti csak egy jó válasz volt lehetséges (megnézetem az interneten). Mire legközelebb megnéztem egy fél nappal később, le volt pontozva 50% körülire, pedig mást nem lehetett válaszolni.
2009. márc. 17. 12:45
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

hagyatok mar !!!

sok munkanelkuli el kell toltse az idejet valamivel es ezert pontoznak mindenkit le es fel

s amiert tegedet mindig le pontoznak nem kell felmergelodni te tudod h helyes s ha a masik nem akart utanna jarni az a bunko s te vagy az "okos" mert volt annyi idod utanna nezni

2009. márc. 17. 12:48
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Nyugi, engem is mindig lepontoznak, ha igazam van. A legjobb eddig az volt, amikor egy szakmai kérdésben egy biztosan tökéletes válaszomat lepontozták. Kettővel lejjebb kb szó szerint leírta valaki ugyanazt, akit meg nem pontoztak le... Ez van amikor idióták "hatalmat" kapnak a kezükbe :D
2009. márc. 17. 13:04
 5/10 anonim ***** válasza:
87%

Úgy vettem észre, hogy azokat a válaszokat értékelik hasznosnak, amelyeket a kérdező hallani akar, még akkor is, ha baromság.

Néha agyvérzést kapok a Gyerkvállalás-nevelés topiktól, micsoda okoskodó ökör anyukák vannak, egyszerűen nem lehet velül vitatkozni, már előre sajnálom a kölykükmet.

2009. márc. 17. 13:38
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon ritkán szoktam azt is megnézni, hogy állnak a pontok, sőt, a múltkor még azt sem tudtam,hogy az enyémet hol kell megnézni. Azóta sem néztem meg... szeritnem ez nem fontos. Nem tudom, mi értelme van. Meg annak sem, hogy egymás torkának ugranak a válaszolók, vagy hülyézik a kérdezőket. Vannak meredek kérdések, amiről azt gondolom, kamu, de ezen csak mosolygok. Engem leginkább az ékezet nélküliség és a helyesírási hibák zavarnak leginkább.
2009. márc. 17. 13:39
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
... és erre a leginkábbat kétszer írtam :-)) most vörös a fülem!
2009. márc. 17. 13:40
 8/10 anonim ***** válasza:
90%
valszeg az vezetne eredményre, ha a lepontozást szüntetnék meg, de pontozni lehetne. de csak pozitívan. aki nem tetszik, arra nem adsz semmit.
2009. márc. 17. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

de miért törődtok azzal? nem mindegy...mindig is voltak rosszindulatú emberek. a pontozást meg szerintem eredetileg azért találtak ki, hogy aki elolvassa a kérdésre a válaszokat az tudja, hogy melyik volt jó válasz...csak na ti is látjátok

13

2009. márc. 17. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem a pontozósdit (nem az elemi első osztályában vagyunk, piros pont, meg fekete pont!)be kellene szüntetni,

és a helytelen válaszokat csak rejtve (csak külön kérésre) megjelentetni. A lényeg hogy a kérdésre csak a HELYES válasz legyen a kérdés alatt látható!

2009. márc. 25. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!